Στο tik tok βάζουν χανζαπλάστ για να εξαφανίσουν τα σπυράκια. Πιάνει;

Το Tik Tok είναι μια τεράστια δεξαμενή γεμάτη beauty tips. Τη μια φορά μαθαίνουμε πώς να απλώσουμε τέλεια το eyeliner χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι μαλλιών ως οδηγό και την άλλη μπαίνουμε σε πειρασμό να βάλουμε πάνω στα σπυράκια μας χανζαπλάστ για να τα εξαφανίσουμε. 

Όπως κατάλαβες, λοιπόν, αυτό είναι το νέο skincare trend που βλέπουμε παντού στο Tik Tok.

 

@yayayayoung

How I cover my pimples! #pimplepatch #acnepatch #hydrocolloid #learnontiktok #tiktokpartner

♬ original sound – yayayayoung

Τα patches που μπαίνουν τοπικά στα σπυράκια δεν είναι κάτι νέο. Ωστόσο, αυτά που βλέπουμε στην αγορά είναι εμποτισμένα με συστατικά όπως το σαλυκιλικό οξύ (ανήκει στα BHA, δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και κάνει μικροαπολέπιση) που φροντίζουν να μειωθούν τα σπυράκια. Πώς, λοιπόν, λειτουργούν τα κλασικά χανζαπλάστ; Δεν λειτουργούν με κανέναν άλλο τρόπο πέρα από το να επιβαρύνουν την ίδια την επιδερμίδα. Σκέψου ότι ένα σπυράκι είναι πόρος που δεν αναπνέει με εγκλωβισμένο σμήγμα από κάτω. Καλύπτοντας, λοιπόν, αυτό τον πόρο με ένα απλό χανζαπλάστ που δεν περιέχει κανένα συστατικό το κάνεις ακόμη πιο δύσκολο!

Και δεν υπάρχει και λόγος ειδικά από την στιγμή που στην αγορά μπορείς να βρεις τόσα προϊόντα που είναι απόλυτα εξειδικευμένα! Τσέκαρέ τα εδώ!

 

 

Read More

And More