Τα 5 προϊόντα που θα εξαφανίσουν τα σημάδια του hangover

Τα Χριστούγεννα πέρασες υπέροχα είμαι σίγουρη. Οικογενειακά τραπέζια, brunch με τις κολλητές σου και ατελείωτα ξενύχτια. Το απαιτεί η περίσταση άλλωστε. Το πιθανότερο είναι επίσης να κοιμήθηκες ελάχιστα και αυτό σημαίνει ότι μαύροι κύκλοι έχουν κάνει την εμφάνιση τους κάτω από τα μάτια και το δέρμα σου είναι λιγάκι αφυδατωμένο και θαμπό. 

Πλησιάζει όμως η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς κι εσύ πρέπει να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ. Τι πρέπει να κάνεις; Κράτησε σημειώσεις και αν χρειαστεί βάλε στο καλάθι των αγορών σου τα κατάλληλα προϊόντα. 

Hangover 3-in-1 Replenishing Primer & Setting Spray: Εμπλουτισμένο με νερό καρύδας, προετοιμάζει, φιξάρει και φρεσκάρει το μακιγιάζ ενώ διατηρεί την επιδερμίδα πλούσια ενυδατωμένη. 

111 Cryo De-Puffing Eye Mask – Anti-Tiredness Eye Mask: Ατομικές εξαιρετικά ενυδατικές μάσκες υδρογέλης που εφαρμόζουν στενά στο περίγραμμα των ματιών, εμπλουτίζοντας την επιδερμίδα με ενεργά συστατικά από Φύκια. Καταπολεμούν το πρωινό πρήξιμο ενώ χάρη στην βιταμίνη Ε που περιέχει υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα  ενισχύοντας τη λειτουργία κυτταρικής αναγέννησης στην περιοχή. Περιέχει επίσης ένα ισχυρό σύμπλεγμα πεπτιδίων που καθιστά την ευαίσθητη επιδερμίδα κάτω από τα μάτια πιο ανθεκτική και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Για ακόμα πιο εντατική κρυοθεραπεία – βάλτε το στο ψυγείο πριν από τη χρήση.

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask:  Μάσκα ολονύκτιας ενυδάτωσης με πλούσια, κρεμώδη υφή. Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Τα έλαια από πυρήνα βερίκοκου και αβοκάντο βοηθούν στην αποκατάσταση των αποθεμάτων υγρασίας της επιδερμίδας. Το ελβετικό νερό και η τεχνολογία Έντονης ενυδάτωσης χάρη με τη νέα φόρμουλα Drink Up Intensive παρέχει ακόμη πιο στοχευμένη, αποτελεσματική υγρασία. 

Magic Stripes Eye Patches Collagen Wake Me Up 5x2pcs: Καταπραϋντικές μεμβράνες με συμπυκνωμένο κολλαγόνο που μειώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια και ανανεώνουν την κουρασμένη όψη. Περιέχει υαλουρονικό οξύ που ενισχύει την υγρασία της λεπτής επιδερμίδας και λειαίνει άμεσα λεπτές γραμμές και σημάδια της ξηρότητας. Ταυτόχρονα το κολλαγόνο αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. 

Gabriella Salvete Party Calling by Veronica Biasiol Hangover: Μάσκα ματιών που βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια και επαναφέρει τη ζωτικότητα και μια φρέσκια, ξεκούραστη εμφάνιση.

Read More

And More