Τα beauty μυστικά της Sarah Jessica Parker

Η SJP είναι fashion αλλά και beauty icon. Μπορεί να μην της αρέσουν οι υπερβολές στο μακιγιάζ και τα νύχια της να είναι πάντα κοντά και χωρίς χρώμα αλλά έχει τα ωραιότερα, φυσικά μαλλιά ever και υγιή όψη στο δέρμα. Η ίδια μιλάει σπάνια για τη ρουτίνα ομορφιάς της και αυτό σημαίνει πως τώρα που αποκάλυψε τα μικρά της μυστικά θέλω να τα μοιραστώ μαζί σου. 

@sarahjessicaparker

Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις με αφορμή του reboot του Sex & The City εκμυστηρεύτηκε πως:

Δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι αν δεν έχει απλώσει την ενυδατική της κρέμα. Όσο κουρασμένη κι αν είναι ή βιάζεται, αφιερώνει μερικά λεπτά ώστε να χαρίσει στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία. 

Blush: Είναι το αγαπημένο της προϊόν και το μοναδικό που φορά καθημερινά ώστε να προσφέρει σε ολόκληρο το πρόσωπο μια πινελιά δροσιάς. 

Αντηλιακή κρέμα προσώπου: Σχολαστικά, καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η ίδια δηλώνει πως είναι απόλυτη και πολύ προσεχτική όσο αφορά στην προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. 

Τα μαλλιά της παραμένουν λαμπερά και υγιή χάρη στη συχνή και σωστή μάσκα ενυδάτωσης και κοντίσιονερ. Τα χρησιμοποιεί εναλλάξ στα λουσίματα. 

 

Read More

And More