Τα νέα αρώματα μυρίζουν Άνοιξη

Κάθε φορά που επισκέπτεσαι το αγαπημένο σου beauty κατάστημα, ακόμη κι αν δεν έχεις ανάγκη από νέο άρωμα, το perfume bar σε καλεί να δοκιμάσεις όλες τις νέες αφίξεις. Κι αν δεν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που παραμένουν πιστές σε μία συγκεκριμένη εσάνς εδώ και χρόνια, οι πειρασμοί είναι πολλοί. 

Floral, δροσερά, πικάντικα, σοφιστικέ, super θηλυκά και σέξι ή γεμάτα μυστήριο. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις συνθέσεις που δημιουργούν οι διασημότεροι οίκοι και το μόνο που καταφέρνουν είναι να θέλεις να αποκτήσεις όλα τα νέα αρώματα που κυκλοφορούν. Κι εγώ με τη σειρά μου σου αποκαλύπτω όλες τις λεπτομέρειες για καθένα ξεχωριστά. 

Και τώρα, στα μέσα του χειμώνα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακαλύψεις τα νέα ή ανανεωμένα αρώματα και να επιλέξεις εκείνο που θα σε συντροφεύσει μέχρι το καλοκαίρι. 

 

YSL Libre Le Parfum: Η νέα εκδοχή της εμβληματικής εσάνς συνδυάζει το έντονο τζίντζερ με τα άνθη πορτοκαλιάς, το περγαμόντο, τη λεβάντα και το vetiver. 

 

Dior Miss Dior Blooming Bouquet: Αρχικά θα λατρέψεις την κομψή συσκευασία του και αμέσως μετά θα αισθανθείς το μανταρίνι Σικελίας, τα βερίκοκα και τα ροδάκινα που ενώνονται τρυφερά με το τριαντάφυλλο Δαμασκού και το white musk. 

 

Diptyque So Son Eau de Toilette, Limited Edition: Δροσερό χάρη στα άνθη πορτοκαλιάς, γλυκό χάρη στα τριαντάφυλλα και την ίριδα και πικάντικο χάρη στο ροζ πιπέρι είναι το άρωμα που υμνεί όλες τις εποχές του χρόνου. 

Jo Malone Red Roses Cologne: Η Βρετανική εξοχή βρίσκεται μέσα στο κλασικό τετράγωνο μπουκάλι με τα κόκκινα τριαντάφυλλα Βουλγαρίας να πρωταγωνιστούν χαρίζοντας μια μοναδική, ρομαντική εσάνς. Συνοδεύονται από τα φύλλα Βιολέτας που προσφέρουν την απαραίτητη ένταση.   

Lancome Tresor La Nuit, Fleur de Nuit: Μέσα στο σκοτεινό, πολύγωνο μπουκάλι κρύβονται το ρόδο Δαμασκού, το iconic γιασεμί και το πατσουλί που αφήνει την γοητευτική του υπογραφή. 

Sisley Eau de Sisley 2 Eau de Toilette: Το περγαμόντο συναντά το κυκλάμινο και το μανταρίνι το σανδαλόξυλο σε μια εσάνς κλασική και μοντέρνα ταυτόχρονα. Κάρδαμο, τριαντάφυλλο, νερό από ίριδα και vetiver ολοκληρώνουν τη μαγεία. 

Chloe Signature Rose Naturelle Intense Eau de Parfum Refillable: Ξύλα βελανιδιάς, έλαια σανδαλόξυλου και κέδρου προσφέρουν μια γήινη πινελιά στην εσάνς που αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν κάνει την εμφάνιση του το περγαμόντο και το νερολί.

 

Read More

And More