Τα προϊόντα περιποίησης που θα σε ανακουφίσουν από το άγχος

Το άγχος σε συντροφεύει σχεδόν καθημερινά κι εκείνο που τονίζουν τόσο οι δερματολόγοι όσο και οι facialists είναι ότι εκτός όλων των υπόλοιπων προβλημάτων που δημιουργεί στον οργανισμό αφήνει τα σημάδια του και στο δέρμα.

Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που αρκετά beauty brands έχουν δημιουργήσει anti-stress προϊόντα περιποίησης τα οποία έχουν δύο ιδιότητες: Αρχικά απομακρύνουν τα σημάδια κούρασης που δημιουργεί το stress και στη συνέχεια χάρη στο άρωμα αλλά και την υφή τους σε βοηθούν να χαλαρώσεις. 

Πριν όμως σου αποκαλύψω τα αγαπημένα μου θέλω να σου υπενθυμίσω τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις αμέσως μόλις επιστρέψεις στο σπίτι ειδικά τις ημέρες που έχεις αρκετό άγχος.

  • Ξεκινάς με ένα χλιαρό ντους αφού έχεις ανάψει στο μπάνιο ένα κερί με το αγαπημένο σου άρωμα.
  • Φοράς φρεσκοπλυμένα homewear που θα σε ζεστάνουν σαν αγκαλιά. 
  • Απλώνεις μια κρέμα σώματος κάνοντας απαλό μασάζ. 
  • Βάζεις μουσική, κάθεσαι αναπαυτικά στην πολυθρόνα και ακούς μουσική. 

Lancome Hydra Zen Hydra Zen Anti Stress Glow Liquid Moisturizer: Το stress, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, και η περιβαλλοντική ρύπανση  προκαλούν αφυδάτωση, στην επιδερμίδα και θαμπή όψη. Η συγκεκριμένη ρευστή κρέμα είναι εμπλουτισμένη με αμινοξέα που μειώνουν ορατά τα σημάδια του στρες. Η επιδερμίδα αναζωογονείται, ο δερματικός φραγμός ενδυναμώνεται και χάρη στην αλόη βέρα, το υαλουρονικό οξύ και το εκχύλισμα τριαντάφυλλου που επίσης περιέχει στη σύνθεση της καταπραΰνει την επιδερμίδα προσφέροντας αντιοξειδωτική δράση πλούσια ενυδάτωση και λάμψη.  

Darphin Essential Oil Elixir Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask: Αναζωογονητική μάσκα προσώπου κατά του stress εμπλουτισμένη με πέταλα από Calendula και πολύτιμο μείγμα από Vetiver, Γαλλική Λεβάντα, Γεράνι και Μαντζουράνα. Καταπραΰνει την επιδερμίδα και χαρίζει λαμπερή όψη.  Η σύνθεση της αποτελείται από φυτικά συστατικά (99% φυσική σύνθεση).

Origins Hello, Calm Relaxing & Hydrating Face Mask With Cannabis Sativa Seed Oil:Μια ενυδατική και χαλαρωτική μάσκα με έλαιο από σπόρους κάνναβης. Θρέφει, καταπραΰνει και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί για ώρες. 

Aveda stress-fix composition oil: Ενυδατικό έλαιο με άρωμα που μειώνει το στρες. Κλειδώνει την υγρασία στην επιδερμίδα μετά το μπάνιο σας, ιδανικό για χαλαρωτικό μασάζ στο σώμα ή στο τριχωτό της κεφαλής, μπορεί να προστεθεί στη μπανιέρα ή στο σφουγγάρι κατά τη διάρκεια του λουτρού σας. Το άρωμα έχει δημιουργηθεί με βάση την επιστήμη της αρωματοθεραπείας και αποτελείται από εκχυλίσματα πιστοποιημένα βιολογικής λεβάντας, λεβαντίνης και φασκόμηλου. Ανακουφίζει από την ξηρότητα επαναφέροντας την υγρασία, μαλακώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα με ένα μίγμα πιστοποιημένα βιολογικών ελαίων ηλίανθου και jojoba.

 

 

Read More

And More