Το μυστικό της Miranda Kerr για άψογη επιδερμίδα

Η Miranda Kerr είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα, με εξώφυλλα στους μεγαλύτερους τίτλους αλλά και πρόσωπο σε καμπάνιες γνωστών οίκων. Η κλασική της ομορφιά είναι αναμφισβήτητη, εκείνο όμως που προσέχει κανείς ακόμη και στις no makeup selfies που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι η τέλεια επιδερμίδα της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda (@mirandakerr)

Η ίδια μιλά πολύ συχνά για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις αποκάλυψε το μυστικό της. Είναι ο σωστός καθαρισμός. Η Kerr τόνισε πως πρόκειται για το βήμα που δεν παραλείπει ποτέ όπου κι αν βρίσκεται, όσο κουρασμένη κι αν είναι από τότε που ήταν έφηβη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda (@mirandakerr)

Το βράδυ ακολουθεί τον εμβληματικό τρόπο της Korean Beauty που είναι ο διπλός καθαρισμός. Αρχικά αφαιρεί μακιγιάζ και ρύπους με ένα λάδι καθαρισμού που λιώνει στο δέρμα και δεν αφήνει ίχνος υπολείμματος και στη συνέχεια χρησιμοποιεί προϊόν σε μορφή τζελ που ξεπλένει με νερό. Τονίζει πως είναι ο μοναδικός τρόπος να κοιμηθεί ήσυχη και σου προτείνω να ακολουθήσεις τη συμβουλή της χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Read More

And More