Χειμερινή περιποίηση προσώπου

Χειμώνας, κρύο, αέρας, υγρασία και χαμηλές θερμοκρασίες. Το δέρμα μας εκτίθεται καθημερινά και χρειάζεται εντατική προστασία και περιποίηση, τόσο το καλοκαίρι στις υψηλές θερμοκρασίες όσο και το χειμώνα στις πολύ ψυχρές θερμοκρασίες. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκει το πρόσωπο σας (λιπαρό, ξηρό, ευαίσθητο, μικτό ή κανονικό) η περιποίηση του προσώπου δεν σταματάει ποτέ. Για ένα λαμπερό πρόσωπο απαιτείται η τακτική και σωστή χρήση των κατάλληλων προϊόντων που θα συμβάλλουν στο αποτέλεσμα που τόσο επιθυμούμε. 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Νούμερο ένα στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου αποτελεί ο σωστός καθαρισμός του προσώπου. Στην αγορά υπάρχουν πολλά προϊόντα σε διάφορες μορφές για να καλύψουν όλους τους τύπους προσώπου, αφρός, τζελ, κρεμα κλπ. Ο σωστός καθαρισμός βοηθάει στο να έχουμε ένα καθαρό καμβά ώστε να λειτουργήσουν και να απορροφηθούν σωστά όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που θα βάλουμε στο πρόσωπο μας στην συνέχεια της ρουτίνας περιποίησης του προσώπου μας. 

 

Η ενυδατική κρέμα προσώπου είναι το άλφα και το ωμέγα για την ενυδάτωση του προσώπου μας. Όλοι χρειαζόμαστε την καθημερινή χρήση μιας ενυδατικής κρέμας που θα προσφέρει ένα τέλειο δέρμα. Στην notino.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ενυδατικές κρέμες ανάμεσα σε επώνυμες και δημοφιλείς μάρκες, για άνδρες, γυναίκες αλλά και παιδιά. Για ευαίσθητα, ξηρά, λιπαρά, ακνεϊκά, κανονικά και μικτά δέρματα. Προϊόντα για την αντιμετώπιση διαφόρων θεμάτων π.χ αντιρυτιδική, για την καταπολέμηση της ακμής, αντιγηραντική, για μείωση των πόρων κλπ. Ενυδατικές κρέμες με αντηλιακό, με υαλουρονικό, με κολλαγόνο, με θρεπτικά έλαια, με βιταμίνες Α, Β, Ε κλπ. Ρίξτε μια ματιά στις ενυδατικές κρέμες που διαθέτει και σίγουρα θα βρείτε κάτι για εσάς! 

Εξίσου σημαντικό προϊόν αποτελεί και η μάσκα προσώπου. Οι μάσκες προσώπου έχουν θρεπτικές, ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες που θα κάνουν το δέρμα σας να λάμπει. Η επιλογή της θα πρέπει να γίνει αρχικά σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος σας και στην συνέχεια ανάλογα την επίδραση που θέλετε να επιτύχετε στην επιδερμίδας σας. Μια κατάλληλα επιλεγμένη μάσκα προσώπου ενυδατώνει και αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα, καθαρίζει βαθιά τις ακαθαρσίες από την επιδερμίδα, μειώνει τους πόρους, καταπολεμά την ακμή, και προσθέτει βιταμίνες. Οι κρέμες προσώπου διατίθενται σε μορφή κρέμας, peel-off, υφασμάτινη, φύλλο μάσκας. Στο εμπόριο θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή προϊόντων με επίδραση στην ενυδάτωση, την αναζωογόνηση, την απολέπιση, την αποτοξίνωση, την μείωση της λιπαρότητας και των πόρων, την ρύθμιση του σμήγματος, ενάντια στην γήρανση, στους μαύρους κύκλους και στα μαύρα στίγματα. 

Όταν μιλάμε για περιποίηση προσώπου να μην ξεχνάτε και την περιποίηση των χειλιών. Εντάξτε και την περιποίηση των χειλιών σας στην ρουτίνα ομορφιάς σας και θα αποκτήσετε ακαταμάχητα όμορφα, λεία και απαλά χείλη. Το βάλσαμο χειλιών είναι ένα απλό και άκρως απαραίτητο προϊόν που θα ενυδατώσει τα χείλη σας και θα τα αποτρέψει από το σκάσιμο. Η μικρή του συσκευασία σας επιτρέπει να το έχετε πάντα μαζί σας και να το εφαρμόζετε όποτε νιώθετε τα χείλη σας στεγνά. Η ρουτίνα περιποίησης των χειλιών δεν σταματάει μόνο στην χρήση του βαλσάμου. Επενδύστε σε ένα πίλινγκ ή scrub που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και θα αφήσει λεία και απαλά για να υποδεχθεί την μάσκα χειλιών που θα τα ενυδατώσει σε βάθος. Στην περιποίηση των χειλιών ανήκει και η περιοχή γύρω από αυτά, και στο εμπόριο θα βρείτε κρέμες και ορούς για την λείανση των ρυτίδων και των γραμμών που δημιουργούνται. Ακόμα, μπορείτε να βρείτε και προϊόντα για την αύξηση του όγκου των χειλιών που θα κάνουν τα χείλη σας σαρκώδη στο λεπτό!

Στο notino.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαίες μάρκες και δημοφιλή προϊόντα για το πρόσωπο και τα χείλη σας. 

Περιποιηθείτε το πρόσωπο σας αλλά και τα χείλη σας με τα κατάλληλα προϊόντα και αυτά θα σας ανταμείξουν και με το παραπάνω!

Read More

And More