Υαλουρονικό, botox, μεσοθεραπεία, fraxel laser! Τι κάνει τι!

Όλες αυτές τις λέξεις- θεραπείες που διάβασες στον τίτλο αυτού του άρθρου τις έχεις ακούσει ξανά και ξανά. Αλλά αλήθεια, ξέρεις ακριβώς τι κάνει τι; Ποιο είναι για σύσφιξη, πιο για ανόρθωση, ποιο διορθώνει τα σημάδια! Ok! Δεν είμαστε εδώ για να σε εξετάσουμε αλλά για να σου μάθουμε! Ας πάρουμε για αρχή ότι όλες αυτές έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς: είναι μη επεμβατικές, δηλαδή δεν γίνονται με νυστέρι! Τα υπόλοιπα μας τα αναλύει όλα ο πλαστικός χειρουργός, Αθανάσιος Αθανασίου.

Υαλουρονικό Οξύ
Για να διορθώσουμε τις ρυτίδες στα χείλη, αλλά και για να τονίσουμε το περίγραμμα και τον όγκο τους, προτιμάμε ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ. Μάλιστα η επιστήμη προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, εφόσον πρόσφατα κυκλοφόρησε νέο υαλουρονικό οξύ μη ζωϊκής προέλευσης με παρουσία αναισθητικού λιδοκαϊνης που μειώνει αισθητά τον πόνο κατά τη θεραπεία. Το υαλουρονικό διορθώνει επίσης τις ρυτίδες στις ρινοπαρειακές πτυχές, ενώ πολύ σημαντικά αποτελέσματα έχουμε στο «πόδι της χήνας» (γύρω από τα μάτια), αλλά και στην όψη του οβάλ του προσώπου για τις γυναίκες που έχουν πρόβλημα χαλάρωσης στο συγκεκριμένο σημείο! Ένα νέος τύπος επίσης υαλουρονικού, το voluma, εφαρμόζεται για την ενίσχυση των ζυγωματικών και τη δημιουργία θεληματικού πηγουνιού!
Botox
Αποτελεί την πιο διαδεδομένη μέθοδο για άμεση χαλάρωση των συσπάσεων των μυών του μετώπου που δημιουργούν ρυτίδες. Η διαφορά στο αποτέλεσμα όμως, έγκειται στην τεχνική που εφαρμόζει ο κάθε γιατρός. Το Athens Beverly Hills προτείνει botox που δεν θα μας κάνει να φαινόμαστε παγωμένες και ούτε θα αλλάξει την έκφραση του προσώπου μας, απλά θα μειώσει τη σύσπαση των μυών (και άρα τη δημιουργία ρυτίδων). Εφαρμόζεται σε μέτωπο, περιοχή των φρυδιών (μεσόφρυο) και γύρω από τα μάτια, καθώς και στις κάθετες ρυτίδες λαιμού.
Μεσοθεραπείες
Η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου αξιοποιεί το πλάσμα του ίδιου του ασθενούς – συμπεριλαμβανομένων των αιμοπεταλίων και λευκοκυττάρων. Το δέρμα ξεκινάει από μόνο του τη διαδικασία επούλωσής του για αυτό και συντελείται έντονη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας σε όλο το πρόσωπο, απάλυνση των ρυτίδων, χαρίζοντας λάμψη, σφριγηλότητα και νεανική όψη! Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το λαιμό ή το ντεκολτέ. Εναλλακτικά, προτείνουμε ετερόλογη μεσοθεραπεία όπου ανάλογα με το πρόβλημα και την ανάγκη, εγχέουμε στο πρόσωπο με τη βοήθεια λεπτής βελόνας ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αυξητικούς παράγοντες.

Fraxel laser
Αποτελεί την κορυφαία λύση στην κλασματική αναδόμηση της επιδερμίδας. Το fraxel, μέσω χιλιάδων μικροδεσμών laser, παράγει μικροσκοπικές βαθιές στήλες ανάπλασης στο δέρμα, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται τα παλαιά επιδερμικά κύτταρα με τις αλλοιώσεις γήρανσης ή χρωματικών βλαβών και να ενεργοποιείται ο μηχανισμός αναδόμησης. Εφαρμόζεται σε ασθενείς με ουλές ακμής, λεπτές ρυτίδες, ρυτίδες έκφρασης, χαλάρωση, μέλασμα, μαύροι κύκλοι και σακούλες, φακίδες και κηλίδες.

Για περισσότερες πληροφορίες Athens Beverly Hills Medical Group
www.abh-medicalgoup.com
www.athens-beverlyhills.com
Αthens Beverly Hills Plastic Surgery, Κολωνάκι:
Καρνεάδου 41, τηλ.: 210 7230502
Αthens Beverly Hills Medical Group, Γλυφάδα:
Βασιλέως Γεωργίου 12 και Λαοδίκης, τηλ.: 210 8949920, 210 8949090

Read More

And More