So this is Christmas! Έφτασαν τα πρώτα advent calendar από την The Body Shop! Δες τι έχουν μέσα

Ξέρω, ξέρω! Με αυτό τον καιρό εκεί έξω το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τα Χριστούγεννα. Ή, έστω, αν κάνεις την ελάχιστη σκέψη για Χριστούγεννα, αυτή είναι… Χριστούγεννα στην Αυστραλία. Να, όμως, που κυκλοφόρησαν ήδη τα πρώτα Advent Calendar, εκείνα τα συγκλονιστικά ημερολόγια που κρύβουν μέσα τους αγαπημένα καλλυντικά. Και το έκανε πρώτη η The Body Shop!

Τα φετινά Advent Calendar της The Body Shop στηρίζουν τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο! 

Η The Body Shop πάντα αγωνιζόταν για έναν πιο δίκαιο κόσμο. Η ενδυνάμωση των γυναικών και των κοριτσιών είναι στο DNA της. Γι’ αυτό και φέτος, το brand δημιουργεί 3 νέα beauty advent calendars που στηρίζουν τη φιλοσοφία και τους στόχους της. Φαντάζεται έναν κόσμο στον οποίο τα κορίτσια μπορούν να κάνουν μεγάλα όνειρα και δράττεται της ευκαιρίας για να τιμήσει τις γυναίκες που πίστεψαν στα όνειρά τους και αγωνίστηκαν για να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.

Φέτος, η The Body Shop ενώνει τις δυνάμεις της με την Plan International, μία παγκόσμια φιλανθρωπική, μη κυβερνητική οργάνωση για τα παιδιά που αγωνίζεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, της ισότητας των φύλων και των ισότιμων ευκαιριών για τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Φέτος τα Χριστούγεννα, η συνεργασία της The Body Shop με την Plan International έχει ως στόχο να «ξεκλειδώσει» τα όνειρα των κοριτσιών και να ενθαρρύνει τα κορίτσια να κάνουν και πάλι όνειρα μέσα από την εκπαίδευση και την κατάρτισή τους.

Καθόλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου του 2019, με κάθε αγορά σου στηρίζεις την Plan International στην υλοποίηση ενός προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων στην Ινδονησία και την Βραζιλία, που θα παρακολουθήσουν συνολικά 1.500 κορίτσια. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν 250.000 λίρες Αγγλίας, ποσό που θα διατεθεί για την υλοποίηση του προγράμματος, έτσι ώστε τα κορίτσια να μπορέσουν να βρουν τη δουλειά των ονείρων τους ή να συστήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Πόσα είναι και τι περιέχουν!

Φέτος, τα Advent Calendar της The Body Shop αντλούν την έμπνευσή τους από τους  τους δρόμους του Brighton, της πόλης όπου «γεννήθηκε» η The Body Shop το 1976. Τα χριστουγεννιάτικα ημερολόγια που κρύβουν μέσα τους τα πιο αγαπημένα σου καλλυντικά είναι στο σύνολό τους τρία: το Beauty Advent Calendar στην μοβ συσκευασία που κοστίζει €80.00 και περιέχει δώρα αξίας €88.00, το Deluxe Advent Calendar στην κόκκινη συσκευασία που κοστίζει €110.00 και περιέχει δώρα αξίας €131.50. 

 

Και last but not least: το Ultimate Advent Calendar που κοστίζει €170.00 και περιέχει δώρα αξίας €270.50! Και ναι, είναι αυτό που θα ζητήσουμε από τον Άγιο Βασίλη φέτος. Αρκετά νωρίτερα, όμως, ώστε να το έχουμε στα χέρια μας από 1η Δεκεμβρίου για να ανοίγουμε ένα μαγικό κουτάκι κάθε μία μέρα μέχρι και τα Χριστούγεννα. 

Read More

And More