Spa για δύο! Τα καλύτερα πακέτα για σένα και το(ν) καλό σου!

Άγχος, πίεση, υπερωρίες στο γραφείο… Και μέσα σε όλα αυτά ο χρόνος που θέλεις να περάσεις με τον φίλο σου! Stop! Σου έχουμε μια super ιδέα που συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Spa για δύο! Αν μη τι άλλο, είναι κάτι διαφορετικό ειδικά αν ο φίλος σου σου ζητάει κάθε βράδυ να του κάνεις μασάζ… “να κάπου εδώ. Είμαι πιασμένος!”.
Μιλήσαμε με κάποια από τα best spa, κανονίσαμε το δικό μας ραντεβού και σου δίνουμε ιδέες για να ζήσεις κι εσύ τις δικές σου in love και ζεν στιγμές!
Extra hint: είσαι single; Πάρε μια φίλη σου. Θα είσαι πιο χαλαρή και μπορεί να περάσεις και καλύτερα!

Hiltonia Spa στο ξενοδοχείο του Hilton


Από: € 85
Extra info: Αν έχεις να διαθέσεις περισσότερα χρήματα μπορείς να αγοράσεις το πακέτο των €169 με ρομαντικό δείπνο για δύο, διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο του Hilton και μπάνιο στη θερμαινόμενη πισίνα του spa (ναι είναι αυτή στην φωτογραφία. Πες μου! Δεν σε βάζει σε πειρασμό;)
Επικοινωνία: Για το spa κάλεσε στο 210-7281812 και για το πακέτο διαμονής στο 210-7281100.

Τhermae Sylla Spa, Ποσειδώνος 2, Λουτρά Αιδηψού, Εύβοια

Από: €299 το δίκλινο για δύο νύχτες
Extra info: Ζήτησε να σου φέρουν το πρωινό στο δωμάτιο (το ιδανικό concept μετά από ένα πολύ, πολύ ερωτικό βράδυ) και δοκίμασε οπωσδήποτε ένα μπάνιο στην πισίνα με τον καλό σου.Έξυπνο και value for money, ειδικά αν μοιράσετε τα έξοδα δια δύο!
Επικοινωνία: 22260 60100

GB spa στη Μεγάλη Βρετάνια στο Σύνταγμα


Από:
€195
Extra info: Χρησιμοποιήστε τις εγκαταστάσεις του GB Spa για μιάμιση ώρα συμπεριλαμβανομένης και της εσωτερική πισίνας με υδρομασάζ, της σουηδικής σάουνας, του μασάζ ρεφλεξολογίας . Το καλύτερό μου ωστόσο είναι το μασάζ πλάτης διάρκειας 30 λεπτών (ξεκινάς την εβδομάδα σου ξεκούραστη και πολύ, πολύ happy!) αλλά και το Oriental Scalp μασάζ των 10 λεπτών στην VIP σουίτα για ζευγάρια!
Επικοινωνία: 210 3330000

Nilaya Mystic Spa, Xαριλάου Τρικούπη 149, Κηφισιά

Από: € 200
Extra info:
Στην διπλή καμπίνα του Spa μπορείς να απολαύσεις ένα super μασάζ βασισμένο στη… σοκόλαση! Η θεραπεία περιλαμβάνει μασάζ με λευκή σοκολάτα και serum φράουλας για εσένα και μαύρη σοκολάτα και peppermint oil για τον καλό σου! Το καλύτερο κομμάτι της θεραπείας ωστόσο, είναι το jacuzzi: εσύ και ο καλός σου χαλαρώνεται σε αυτό το μέρος που βλέπεις στην photo με ένα gift basket που περιέχει σαμπάνια, κεριά, σοκολάτες και φρούτα!
Επικοινωνία: 210 8001130

Read More

And More