Spring shopping time! 5 λουλουδάτα προϊόντα γίνονται τα νέα must- have!

Η φύση ανθίζει, γιατί όχι και το νεσεσέρ μας; Ξέχασε τις σκληρές γραμμές και τα σκούρα χρώματα και ακολούθησε την τάση μεγάλων οίκων και brands ομορφιάς που βάζουν τα λουλούδια όχι μόνο στις συνθέσεις τους αλλά και στις συσκευασίες των προϊόντων. Και είναι τα ίδια προϊόντα που σου φτιάχνουν και την διάθεση! Ναι! Σκέψου το συναίσθημα που νιώθεις όταν βρίσκεσαι σε ένα ανθισμένο κήπο! Και αυτός ο κήπος είναι το boudoir σου ή το νεσεσέρ σου!


Για την Άνοιξη του 2012 το Happy έρχεται σε συλλεκτική έκδοση! Και το όνομα αυτού Clinique Happy in Bloom! Το άρωμα έρχεται σαν ένα δροσερό, αναζωογονητικό λουλούδι που ανοίγει με νότες κίτρινου δαμάσκηνου, κοκτέιλ από παγωμένα φρούτα και πράσινες νότες νερού για μια πικάντικη εισαγωγή. Οι νότες muguet, λευκής φρέζιας και mimosa από το Happy, δανείζουν την αίσθηση των πετάλων. Το διακριτικό λευκό ξύλο και amber προσφέρουν βάθος με μια φυσική γυναικεία απαλότητα. Τιμή: € 37.50 για την συσκευασία των 30ml και 53,50€ για την συσκευασία των 50ml.


Για αυτή την Άνοιξη ο Marc Jacobs κυκλοφορεί τα αγαπημένα Daisy σε mini έκδοση για να το έχεις πάντα μαζί σου! Το Daisy Petite Flowers on the Go είναι ένα σπινθηροβόλο μπουκέτο από λουλούδια, γεμάτο ζεστασιά και θετική ενέργεια. Είναι δροσερό, θηλυκό, αθώο, σοφιστικέ, παιχνιδιάρικο και φυσικά συλλεκτικό!


Για την άνοιξη του 2012 ο Aaron De Mey, καλλιτεχνικός διευθυντής μακιγιάζ της Lancôme, οραματίστηκε ένα παραμύθι στο οποίο η απόλαυση συναντά την ομορφιά μέσα σε ένα ολάνθιστο κήπο! Ένα μαγικό παραμύθι που αντλεί έμπνευση από το έργο “The Garden of Earthly Delights” του Jérôme Bosch’s. Μία συλλογή όπου το chic γίνεται συνώνυμο της απόλαυσης. Από τα must have της συλλογής είναι το blush “La Roseraie” φωτίζει την επιδερμίδα, χαρίζει ομοιόμορφη όψη και διάφανο φινίρισμα. Τιμή: € 49.00.


Τα πολυαγαπημένα μας προιόντα KENZOKI εμπλουτίζονται με ένα νέο προιόν που σίγουρα θα γίνει το απόλυτο must-have σε κάθε γυναικεία τσάντα: Lip balm- Balm For Lipst to Kiss. Με υπέροχο ροζ χρώμα, τέλεια γεύση και απαλή υφή, είναι η απόλυτη φροντίδα για τα χείλη! Τιμή: € 20.00.


Για σούπερ αστραφτερά χείλη μία είναι η λύση: BOP από τα Benefit! Τα νέα λιπ γκλος είναι διαθέσιμα σε 6 αποχρώσεις εξαιρετικά κολακευτικές, που χαρίζουν στα χείλη ασύγκριτα απαλή και λαμπερή υφή που δεν κολλάει. Το πινέλο τους επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή τους στα χείλη επιτυγχάνοντας τέλειο αποτέλεσμα. Δική μου αγαπημένη απόχρωση η Hoola που δίνει nude αποτέλεσμα και ηλιοκαμμένη λάμψη.

Ένα body butter για δύο τύπους επιδερμίδας: για κανονική και για ξηρή! Το Body Butter Duo Sweet Pea από τα Body Shop έχει μια γλυκιά λουλουδάτη μυρωδιά. Τιμή: €15.00.

Read More

And More