Στα Fenty Skin ανέβηκε μόλις το πρώτο post με την Rihanna! Να τι πρέπει να ξέρεις!

Δεν μπορούμε να δείξουμε καμία υπομονή και καμία αντικειμενικότητα για αυτό το λανσάρισμα. Γιατί για εμάς εδώ αλλά και για όλο τον beauty κόσμο αυτό το νέο είναι τοοοοσο huge ώστε θα μπορούσαμε να το βαφτίσουμε άνετα το beauty νέο της χρονιάς! Έρχονται τα Fenty Skin με την υπογραφή της Rihanna, κάτι που ίσως γνώριζες. Αυτό που δεν γνώριζες, όμως, είναι ότι έχουμε α) επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας β) το πρώτο post στον λογαριασμό Fenty Beauty!

Τα Fenty Skin λανσάρονται στις 31 Ιουλίου και στο παρακάτω βίντεο μπορείς να πάρεις μια πρώτη γεύση από το skincare της Rihanna!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Fenty Skin is launching July 31st exclusively at fentyskin.com!! What do ya think @badgalriri is bringin?? 👀🤔 Stay tuned to see what we got comin’ and get early access to shop by signing up at fentyskin.com!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY SKIN (@fentyskin) στις

Τι πρόκειται να δούμε; Κρίνοντας από το βίντεο τα πρώτα λανσαρίσματα θα είναι gel καθαρισμού προσώπου, κάποια ενυδατική και κρέμα ματιών. Αλλά με δεδομένο ότι η Rihanna δίνει πάντα ένα twist διαφοροποίησης σε ό,τι κάνει αναμένουμε τις εκπλήξεις που θα κρύβονται πίσω από το κάθε προϊόν ξεχωριστά!

 

Read More

And More