Τα αφρόλουτρα που μετατρέπουν το μπάνιο σου σε spa

H καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού του σώματος δεν είναι πλέον απλή υπόθεση. Μπορείς εύκολα πια να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε spa και μάλιστα με τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο. Αρκεί να επιλέξεις το σωστό αφρόλουτρο. 

Οι νέες συνθέσεις περιέχουν πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες που χαρίζουν στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία και παράλληλα θρέψη και φυσική λάμψη. Επίσης το άρωμα τους είναι απλά συγκλονιστικό και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις τροπικές εσάνς που αναζωογονούν, τις διακριτικές που χαλαρώνουν αλλά κι εκείνες που παραμένουν αναλλοίωτες για ώρες.

Εσύ απλά προετοιμάζεσαι για ένα μικρό τελετουργικό περιποίησης του σώματος. Στη συνέχεια σου προτείνω τα 7 αγαπημένα μου προϊόντα.  

Dove Jasmine Petals & Coconut Milk Relaxing Body Wash:  Ιδανικό αν θέλεις να χαλαρώσεις μετά από μια κουραστική ημέρα στο γραφείο. Επαναφέρει την ισορροπία στην επιδερμίδα και την περιποιείται αφήνοντας την πλούσια ενυδατωμένη και με την απαλή αίσθηση του γιασεμιού. 

Apivita Bee Hoery Shower Gel Honey & Aloe: Εμπνευσμένο από το ελαφρύ και αναζωογονητικό BEE MY HONEY eau de toilette πρόκειται για ένα αφρόλουτρο που χαρίζει μοναδική απαλότητα χάρη στο θυμαρίσιο μέλι που περιέχει. Παράλληλα τονώνει τη διάθεση και προλαμβάνει τους ερεθισμούς, χάρη στο εκχύλισμα Αλόης και την Πανθενόλη. Καταπραΰνει, χάρη στο έγχυμα Αμαμελίδας και το εκχύλισμα Λεβάντας και προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση, χάρη στο εκχύλισμα Πρόπολης.

Nivea Pure Care Shower Cream: Η σύνθεση του περιέχει προβιταμίνη και έλαια Euecerit που χαρίζουν στην επιδερμίδα μοναδική απαλότητα, ενυδάτωση και μια έντονη αίσθηση φρεσκάδας. 

bioten Shower Cream White Musk: Εμπλουτισμένο με 100% Βιολογικό Shea Butter, που βοηθά στη διατήρηση των ιδανικών επιπέδων υγρασίας, προσφέροντας στο δέρμα απαλότητα και φυσική λάμψη. Η ενυδατική κρέμα που επίσης περιέχει περιποιείται επιδερμίδα και την προστατεύει από την αφυδάτωση και την ξηρότητα ενώ το υπέροχο άρωμά του διαρκεί για ώρες. 

The Ritual of Karma Foaming Shower Gel:  Το ντους μετατρέπεται σε μια αισθησιακή στιγμή. Το τζελ μετατρέπεται σε πλούσιο αφρό που προσφέρει τέλεια ενυδάτωση. Η σύνθεση του περιέχει άνθος λωτού, λευκό τσάι και το νέο σύμπλεγμα Hydra-Boost που είναι ένα μείγμα τριών ενυδατικών συστατικών: σκουαλάνιο, αλόη και φύκη που καταπραΰνει την αφυδατωμένη επιδερμίδα χαρίζοντας ελαστικότητα και  σφριγηλότητα. Το άνθος λωτού συμβολίζει την αρμονία, την ομορφιά και τη σοφία, ενώ το λευκό τσάι θεωρείται ότι οξύνει τις αισθήσεις. Μαζί, δημιουργούν ένα φρέσκο, καθαρό  άρωμα που αντανακλά την αισιοδοξία και τη λάμψη που αναβλύζει από μέσα σας.

Erre Due  Amalfi Breeze Shower Gel: Περιέχει το ενεργό συστατικό Hydroviton Plus με υαλουρονικό οξύ το οποίο προσφέρει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Το αναζωογονητικό του άρωμα είναι εμπνευσμένο από τα εσπεριδοειδή της Ιταλικής Ριβιέρας με ζωηρές νότες από περγαμόντο, neroli, πράσινο τσάι, και αέρινο musk.

Luxurious Pink Orchid Body Wash:  Συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες ενός καθαριστικού σώματος με εκείνες της ενυδατικής κρέμας. Χάρη στην σύνθεσή του απομακρύνει από το δέρμα όλες τις τοξίνες και τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς και ταυτόχρονα παγιδεύει την υγρασία αφήνοντας το δέρμα απαλό και προστατευμένο. 

Κεντρική photo: iStock

 

Read More

And More