Τα νέα βιολογικά προϊόντα σώματος που θα μετατρέψουν το μπάνιο σου σε spa

Τώρα που ο καιρός σε προδιαθέτει να μείνεις σπίτι είναι η καλύτερη ευκαιρία να περιποιηθείς το δέρμα στο σώμα σου χαρίζοντας απαλότητα και υπέροχο άρωμα. Κι εγώ σήμερα σου έχω την τέλεια πρόταση. Δύο νέα ενυδατικά γαλακτώματα σώματος με βιολογική καρύδα και βιολογική Aloe Vera που ενισχύουν τη βιολογική σειρά περιποίησης σώματος του Le Petit Marseillais. Διαθέτουν φιλική φόρμουλα προς το περιβάλλον με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης και κρατούν ενυδατωμένη την επιδερμίδα για 48 ώρες.

Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος με Βιολογική Καρύδα: Πρόκειται για ένα συστατικό γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, είναι κατάλληλο για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Διαθέτει ανάλαφρη υφή που απορροφάται γρήγορα και προσφέρει ανακούφιση και ενυδάτωση στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα για 48 ώρες.

Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος με Βιολογική Aloe Vera: Χάρη στις ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες, φροντίζει και θρέφει την ευαίσθητη επιδερμίδα. Με την κρεμώδη υφή του, απλώνεται εύκολα και χαρίζει αίσθηση απαλότητας από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η επιδερμίδα διατηρείται ενυδατωμένη και υπέροχα αρωματισμένη.

Η σειρά βιολογικών προϊόντων του Le Petit Marseillais περιλαμβάνει επίσης τρία βιολογικά πιστοποιημένα αφρόλουτρα με άνθη πορτοκαλιάς, με γλυκό αμύγδαλο και με έλαιο αργκάν και μέλι. Τα τρία βιολογικά που καθαρίζουν απαλά και διατηρούν δροσερή την επιδερμίδα. Χάρη στις συνθέσεις τους  ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργιών, είναι δερματολογικά ελεγμένα, με ουδέτερο ph για την επιδερμίδα, ενώ δεν περιέχουν θειϊκά άλατα.

Οι φόρμουλες τους είναι 99% βιοδιασπώμενες και διαθέτουν πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες, μειώνοντας έτσι την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον. Επίσης, αποτελούνται από συστατικά 98% φυσικής προέλευσης, το 10% των οποίων προέρχεται από οργανική καλλιέργεια

 

 

Read More

And More