H Stella Maxwell ταξίδεψε μέχρι τη Βενετία για την πρεμιέρα της ταινίας «Duse» και το beauty look της είναι εκτός από απίθανο, μία από τος μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν.
Smoky eye και dark lips είναι η νέα εκδοχή του goth που είδαμε στα fashion shows της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 25/26 και θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες. Η ένταση σε μάτια και χείλη ταυτόχρονα είναι και πάλι στο προσκήνιο και το super model χρησιμοποίησε τις πιο γοητευτικές, σκοτεινές αποχρώσεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Για τη ακρίβεια τόνισε το βλέμμα με σκούρα μπλε-μαύρη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο με smudge εφέ και 90’s ύφος. Στα χείλη άπλωσε μια καφέ espresso απόχρωση που δημιουργεί την πιο ανατρεπτική αντίθεση με τη σκιά. Το περίγραμμα είναι πιο σκούρο που μας παραπέμπει και πάλι στη συγκεκριμένη δεκαετία. Τα μαλλιά ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία μιας και είναι σπαστά, με χωρίστρα στη μέση και κάθε άλλο παρά επιτηδευμένα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από εμάς είναι ναι.
Κεντρική photo: Mario Cartelli / Zuma Press / Profimedia
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ