Στο backstage της Stella McCartney η αισθητικός Tata Harper είχε τον πρώτο λόγο για τα look των μοντέλων!

Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη για το γεγονός ότι το skincare είναι αυτή τη στιγμή η μεγάλη δύναμη της ομορφιάς από αυτό που συνέβη στο show της Stella McCartney ή, καλύτερα, στα backstage του show.

Στο show, λοιπόν, της Stella McCartney το επίκεντρο της προσοχής ήταν η επιδερμίδα. Στα backstage ήταν η Tata Harper (τα καλλυντικά της είναι συ-γκλο-νι-στι-κά αλλά μπορείς να τα παραγγείλεις μόνο online) η οποία προετοίμαζε τις επιδερμίδες των μοντέλων κάνοντας full facial πριν το show.

“Αυτό το show έχει να κάνει με την φρέσκια επιδερμίδα και όχι το δραματικό makeup” είπε η ίδια στο αμερικάνικο Allure και μοιράστηκε τα βήματα που ακολούθησε στο skincare. Πρώτα, έκανε μικροαπολέπιση στα μοντέλα με το Regenerating Cleanser και έπειτα έβαλε την Resurfacing Mask την οποία άφησε να δράσει για δέκα λεπτά. Έπειτα, έβαλε από πάνω το Essence and Rejuvenating Mask το οποίο “φωτίζει, συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα” ενώ ολοκλήρωσε το skincare με την ενυδατική της Crème Riche Moisturizer που κλειδώνει την υγρασία και δίνει ένα plump και λαμπερό αποτέλεσμα.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα επιχειρήσεις να βάλεις makeup χωρίς να έχεις κάνει ελάχιστο μασάζ στο πρόσωπό σου ή χωρίς, καλά- καλά, να έχεις βάλει την ενυδατική σου, ξανασκέψου το!

 

Read More

And More