Στο είχαμε πει ότι είναι τάση! Η Taylor Swift ποζάρει με ψεύτικες φακίδες για την Vogue!

Η ατάκα “στο είχα πει” είναι στη λίστα με τις χειρότερες ατάκες που μπορεί να ακούσω. Αλλά να, που στην προκειμένη δεν μπορώ τόσο εύκολα να αντισταθώ και να σου πω πως ναι, στο είχαμε πει ότι οι ψεύτικες φακίδες είναι τάση! Και εδώ στο Berenata’s World μπορείς 1. να μάθεις κάμποσες λεπτομέρειες γι’ αυτό το τρελό trend 2. να δεις πώς μπορείς να τις κάνεις μόνη σου και 3. να δεις πώς μπορεί να είναι κάποιος κανονικός άνθρωπος (εγώ στην προκειμένη) όταν δοκιμάζει να κάνει ψεύτικες φακίδες.

Και λίγο μετά από τις τόσες ψεύτικες φακίδες που… περπάτησαν στα catwalks, η βρετανική Vogue φωτογράφησε την Taylor Swift με, surprise! surprise, φακίδες!

Ιδού!

Κάτω από αυτή την photo έγραφε: “Είναι οι φακίδες της Taylor Swift αληθινές;” (ps: μιας και μιλάμε για την τάση των fake freckles, μάλλον όχι, αλλά υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να τόνισαν απλώς κάποιες ήδη υπάρχουσες).

Και παραπάνω ένα ακόμη close up από τις φακίδες της Taylor Swift η οποία εδώ ποζάρει με τον Mario Testino (και παραδόξως βγάζει εκείνη την selfie αντί να το αφήσει πάνω σε έναν από τους μεγαλύτερους φωτογράφους μόδας του κόσμου αυτού!).

Όσον αφορά το trend των ψεύτικων φακίδων, εσύ θα το τολμήσεις; Απάντησε στο poll που θα βρεις εδώ!

Read More

And More