Ο οίκος Chloé παρουσίασε τη συλλογή Ready-to-Wear Φθινόπωρο/Χειμώνας 2026–2027 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και το iconic bohemian chic look ήταν και πάλι εκεί αλλά με wild west πινελιές.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μετά την αποχώρηση της Gabriela Hearst από τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας, η Chemena Kamali ανέλαβε τη δημιουργική ηγεσία, φέρνοντας μια οπτική που σέβεται το DNA της Chloé αλλά παραμένει σύγχρονη και προοδευτική. Οι δημιουργίες από μετάξι και κασμίρ έχουν ροή, άνεση και ελευθερία κινήσεων ενώ το Boho, folk και cottagecore ύφος αποκτά στοιχεία western χαρίζοντας μια έντονη αίσθηση ανανέωσης.

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images
Το western look όμως δεν περιορίζεται στις δημιουργίες. Τα beauty looks έχουν την ίδια ακριβώς φιλοσοφία. Τα μαλλιά είναι μακριά, ανεπιτήδευτα και χωρίς ίχνος styling. Η λεπτομέρεια όμως που κάνει τη διαφορά είναι οι πλεξούδες που είναι στολισμένες στις άκρες με μεταλλικά αξεσουάρ σε σπιράλ σχήμα και charms που θυμίζουν έντονα το
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images
Το μακιγιάζ είναι nude με μια λευκή shimmer σκιά στο εσωτερικό του βλεφάρου να χαρίζει λάμψη. Συνδυάζεται με pink blush στα ζυγωματικά και lip balm στα χείλη. Και ναι είναι ότι ωραιότερο έχουμε δει μέχρι τώρα και τέλειο για τη σεζόν που διανύουμε.
Κεντρική Photo by Aurore Marechal/Getty Images
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
