Τα αρώματα Byredo ήρθαν στην Ελλάδα και αυτά είναι τα αγαπημένα της beauty editor!

Δεν πιστεύω στα κλισέ. Για την ακρίβεια, τα βαριέμαι! Αλλά να που αυτή η beauty άφιξη μου απέδειξε ότι ο Coehlo έχει δίκιο και πως όταν θέλεις κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις. Εδώ και κάμποσο καιρό, λοιπόν, θέλω να παραγγείλω το Sundazed, το ολοκαίνουργιο άρωμα του οίκου Byredo αλλά όταν δεν έχεις μυρίσει ένα άρωμα, πόσο εύκολο είναι να το παραγγείλεις;

Πριν πατήσω το add στο καλάθι μου (να σημειωθεί ότι έμπαινα online κάθε μέρα με μια διάθεση να το παραγγείλω- να μην το παραγγείλω) έφτασε αυτό το mail: “Με χαρά σας ανακοινώνουμε την άφιξη του luxury brand BYREDO στην Ελλάδα από την Cosmobrands! Η Byredo είναι ένα Ευρωπαϊκό luxury brand που ιδρύθηκε στη Στοκχόλμη το 2006 από τον Ben Gorham, με τη φιλοδοξία να «μεταφράσει» αναμνήσεις και συναισθήματα σε προϊόντα και εμπειρίες. Η Byredo επανεφευρίσκει τον κόσμο της πολυτέλειας μέσα από μια νέα προσέγγιση, όπου η δημιουργία καθοδηγείται από τα συναισθήματα, εκφράζοντας το πλήρες και απέραντο σύμπαν του brand. Δημιουργεί προϊόντα χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας και σχεδιαστικές λεπτομέρειες υψηλού επιπέδου για να πυροδοτήσει μια ανανεωμένη προσέγγιση στη σύγχρονη πολυτέλεια. Αρώματα, αντικείμενα για το σπίτι, δερμάτινα είδη και αξεσουάρ συνθέτουν τη γκάμα προϊόντων της μάρκας. Ο Ben, ιδρυτής της μάρκας Byredo, ανήκει σε εκείνη τη νέα γενιά καλλιτεχνικών διευθυντών που διαθέτουν μια ολιστική αντίληψη της μόδας, της ομορφιάς και του lifestyle”.

Το επόμενο πρωί είχα διακτινιστεί στο attica στο Golden Hall για να τα μυρίσω όλα και να αποφασίσω. Λοιπόν, στην Ελλάδα έχουν έρθει συνολικά 20 αρώματα, ενώ η συλλογή αποτελείται και από body lotion, αφρόλουτρα, αρώματα μαλλιών με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε αλκοόλ και κεριά ενώ τα τρία best seller είναι τα εξής: Blanche (θα το λατρέψεις αν σου αρέσουν τα αρώματα καθαριότητας), Bal D’Afrique και Gypsy Water. Το τελευταίο είναι και το αγαπημένο μου ενώ πίσω από κάθε άρωμα υπάρχει και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Για παράδειγμα, το Gypsy Water με την ζεστή μυρωδιά του είναι εμπνευσμένο από τους τσιγγάνους και θέλει να αποδώσει όλη αυτή τη ζεστασιά που σε πλημμυρίζει όταν μετά από ένα μεγάλο ταξίδι φτάνεις επιτέλους στον προορισμό σου!

Θα γίνει το νέο χειμερινό μου άρωμα ενώ μέχρι τότε, το Sundazed (ζαλισμένη από τον ήλιο) με αυτή την γλυκιά και ζεστή μυρωδιά του θα με ταξιδέψει στα ελληνικά νησιά.

Αλήθεια, εσύ γνωρίζεις τη συλλογή Byredo; Έχεις φορέσει/φοράς κάποιο; Έλα να συζητήσουμε!

 

Read More

And More