Τα αρώματα που κλείνουν στο μπουκάλι τους την Άνοιξη

Ο καιρός δεν σε προδιαθέτει να ακολουθήσεις ακόμη τις ανοιξιάτικες τάσεις στο μακιγιάζ ή τα μαλλιά αλλά σκέφτεσαι πως μιας εσάνς που θα σε ανανεώσει είναι τέλεια ιδέα. Είναι άλλωστε μια καλή ευκαιρία να νοιώσεις το άρωμα των λουλουδιών, της φρεσκάδας και κάθε ανάλαφρης νότας που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Ο μόνος τρόπος να το καταφέρεις είναι με το ιδανικό άρωμα και τα perfume brands έχουν ήδη φροντίσει να δημιουργήσουν τα ωραιότερα. 

Λίγο πριν επισκεφτείς το αγαπημένο σου κατάστημα για να το αποκτήσεις δες τις έξι ωραιότερες εσάνς και αποφάσισε τις νότες που θα έχει η φετινή άνοιξη. 

Le Lion de Chanel: Εμπνευσμένο από το ζώδιο της Mademoiselle Coco πρόκειται για μια εσάνς που κρύβει δυναμισμό και πάθος. Το πατσουλί συνδυάζεται τέλεια με το κεχριμπάρι, το περγαμόντο και τη βανίλια σε μια σύνθεση που θα λατρέψεις. 

Dior Miss Dior Eau de Parfum Roller Pearl Το Miss Dior: Το iconic άρωμα δημιουργήθηκε το 1947 μετά την έντονη επιθυμία του Christian Dior να βοηθήσει τις γυναίκες να δουν ξανά τα λαμπερά χρώματα της αγάπης. Η νέα του εκδοχή έχει τη μορφή του Roller-Pearl σε στη συσκευασία των 20ml ώστε να χωρά ακόμη και στο βραδινό σου clutch. O αρωματοποιός François Demachy έκλεισε στη μικροσκοπική συσκευασία τριαντάφυλλο Centifolia, κρίνο της κοιλάδας, πουδρένια ίριδα και παιώνια που θα σου χαρίσουν μια ρομαντική και δροσερή ταυτόχρονα αίσθηση. 

Korres Cashmere Kumquat: Το πολυτελές κασμίρ ενώνεται με το γλυκόπικρο κουμκουάτ δημιουργώντας μιας εσάνς που θυμίζει το πρώτο αεράκι στους ανθισμένους ελαιώνες της Μεσογείου. Η βανίλια με τη σειρά της αλλά και η ορχιδέα ολοκληρώνουν τη σύνθεση αφήνοντας ένα διακριτικό μεν αλλά σαγηνευτικό φινίρισμα. 

Chloe Nomade Eau de Parfum Naturelle: Το νέο vegan άρωμα του οίκου περιέχει νότες 100% φυσικής προέλευσης, φυσική αιθυλική αλκοόλη και νερό. Τίποτε άλλο. Η αναζωογονητική εσάνς του περγαμόντου συναντιέται με το absolute από αιγυπτιακό γιασεμί, τον απαλό χουρμά, τη βανίλια και το σανδαλόξυλο δημιουργώντας μια ζεστή και εθιστική βάση.

 

Boss The Scent Le Parfum for Her: Πρόκειται για ένα twist της iconic ambery υπογραφή του αρχικού αρώματος. Οι πικάντικες νότες κορυφής οφείλονται στο ροζ πιπέρι που συμπληρώνονται με τα άνθη πορτοκαλιάς και το vetiver που συγκρούονται με το αέρινο Akigalawood . 

Shiseido Ginza Eau de Parfum Murasaki: Ξυλώδες και λουλουδάτο άρωμα που κρύβει το μυστήριο και τη γοητεία της Ιαπωνίας. Οι σαγηνευτικές νότες μήλου Fuji μπερδεύονται γλυκά με τις πικάντικες πινελιές του ροδιού. Ένα μπουκέτο από γιασεμί, Wisteria (ένα λουλούδι σε απόχρωση Murasaki, του οποίου η λεπτή δέσμη κρυστάλλων κρέμεται από ένα στέρεο κορμό) και frezia “δένεται” με το σανδαλόξυλου και το λευκό κεχριμπάρι. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό αφού η ατμόσφαιρα παίρνει μια νέα διάσταση. 

 

Και τα έξι ακτινοβολούν. 

Read More

And More