Τα beauty looks από το πρώτο διαδικτυακό show του οίκου Chanel! Τι μακιγιάζ και μαλλιά είδαμε!

Photo: @chanelofficial

Λίγες ώρες πριν ο οίκος Chanel παρουσίασε την συλλογή CRUISE 2020/21 ‘BALADE EN MEDITERRANEE’ η οποία ήταν αρκετά διαφορετική από όλα όσα μας είχε συνηθίσει ο οίκος, ακριβώς γιατί επρόκειτο για την πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση! Εδώ μπορείς να κάνεις focus στην ίδια την συλλογή, αλλά επειδή εδώ είναι μια beauty στήλη τι θα έλεγες να εστιάσουμε τα υπέροχα beauty looks που πλαισίωναν τα ρούχα; Ρητορικό!

Για μια ακόμη φορά, το μακιγιάζ έγινε από την Lucia Picca, Global Creative Make up and Colour Designer του οίκου, το hair styling από τον Damien Boissinot και το μανικιούρ από την Sylvie Vacca.

Το makeup στηρίχθηκε όλο στους bronze τόνους με υπέροχες γυαλάδες στο σώμα, ένα καφέ κραγιόν που οπωσδήποτε θέλουμε στην συλλογή μας και ανοδικά χτενισμένα φρύδια. Τα μαλλιά αποτέλεσαν έναν ύμνο στην διαφορετικότητα αφού κάθε μοντέλο είχε την δική του φυσική βάση κι έτσι είδαμε από σγουρά μαλλιά μέχρι ολόισια wet αλλά και cornrows. Τέλος, τα νύχια που παίζουν πάντα έναν σημαντικό ρόλο για τον οίκο (κάθε βερνίκι του οίκου εξαντλείται προτού καλά- καλά κυκλοφορήσει ενώ ξέρεις ότι αν επιλέξεις Chanel δεν θα έχεις κάνει ποτέ λάθος επιλογή χρώματος!) ήταν ήταν κοντά και ημιδιάφανα.

Παρακάτω, μερικές εικόνες για να ξέρεις ακριβώς τι εννοούμε!

 

 

 

Read More

And More