Τα δύο βήματα που ακολουθεί η beauty editor κάθε πρωί για αποτοξίνωση

Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται… Η δική μου άποψη, πάλι είναι ότι αν μια μέρα φαίνεται να μην είναι καλή, μπορείς να την διαμορφώσεις εσύ όπως θέλεις υιοθετώντας συνήθειες που σου φτιάχνουν την διάθεση, συνήθειες που θα σε κάνουν να χαμογελάς! Γιατί, σκέψου, αν έχεις τρεις τόνους λευκότερα δόντια αυτό από μόνο του δεν είναι ένας πολύ καλός λόγος να χαμογελάς; 

Εδώ και αρκετές μέρες ξεκίνησα detox με αφορμή την Aim White Now Smile Detox, την οδοντόκρεμα που έχει 94.5%συστατικά φυσικής προέλευσης και τώρα θα σε πάρω μαζί μου στο μπάνιο σου για να μοιραστώ μαζί σου δύο απλά tips για πιο λαμπερό χαμόγελο και πιο λαμπερή επιδερμίδα. Ή αλλιώς, για να σου δείξω αυτά που κάνω εγώ κάθε πρωί!

Βήμα ένα: κάθε πρωινό μου ξεκινά με την Aim White Now Smile Detox. Πρόκειται για μια οδοντόκρεμα η οποία περιέχει ενεργό άνθρακα και άργιλο, γνωστά και τα δύο για τις αποτοξινωτικές τους ιδιότητες, και τα οποία σε συνδυασμό χαρίζουν έως και τρεις φορές λευκότερο χαμόγελο άμεσα κάτι που θα διαπιστώσεις και η ίδια. Ένα tip για να το διαπιστώσεις είναι να τραβήξεις μια φωτογραφία με το χαμόγελό σου πριν να ξεκινήσεις να την χρησιμοποιείς και μια μερικές μέρες μετά! Βλέπεις; Η διαφορά είναι αισθητή! Η οδοντόκρεμα συνοδεύεται και από την αντίστοιχη οδοντόβουρτσα η οποία ενισχύει ακόμη περισσότερο το λευκό σου χαμόγελο. Πώς; Οι ίνες είναι εμποτισμένες με charcoal ενώ οι θύσανοι (ο επίσημος όρος για τα… τριχάκια της οδοντόβουρτσας) είναι σπειροειδείς ώστε να αφαιρούν τους λεκέδες. 

Βήμα δύο: και αφού φροντίσω το λαμπερό μου χαμόγελο συνεχίζω ο detox και με την επιδερμίδα μου. Ένα λεπτό jade roller κάθε πρωί αφού βάλω τις κρέμες μου, διώχνει τα πρηξίματα και βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων. Και ένα ακόμη tip που θα σου αρέσει πολύ: πολλές φορές κάνω και τα δύο μαζί ή χρησιμοποιώ το αριστερό μου χέρι (είμαι δεξιόχειρας!) και για να βουρτσίσω τα δόντια μου και για να κάνω το roller στο πρόσωπό μου. Κάπου είχα διαβάσει ότι έτσι γυμνάζεις το μυαλό σου και, μάντεψε (!), όντως πιάνει! 

Αλήθεια, εσύ πώς κάνεις detox και τι είναι αυτό που σε βοηθάει να χαμογελάς καθημερινά; 

Read More

And More