Τα Glossier Play είναι εδώ και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Λες και δεν έφτανε ο καημός μας για όλα εκείνα τα Glossier προϊόντα που δεν μπορούν να φτάσουν στα χέρια μας, προστέθηκαν και τα Glossier Play!

Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, τα Glossier άνοιξαν έναν ολοκαίνουργιο λογαριασμό στο instagram, τα Glossier Play τα οποία δημιούργησαν alert στον κόσμο της ομορφιάς! Η πρόβλεψη που κάναμε ήταν ότι επρόκειτο για ένα brands που θα παίζει με τις υφές, πιο παιχνιδιάρικο, ένα brand που δεν θα είναι οριοθετημένο στους Millennials.

Σήμερα, το brand αποκαλύφθηκε και δεν πέρασε έξω! Τα Glossier Play είναι μια παιχνιδιάρικη σειρά μακιγιάζ που, προς το παρών, αποτελείται από έξι προϊόντα σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις: μολύβια που το logo τους θυμίζει κάτι από την Pepsi, glitter, πινέλο, κραγιόν, highlighter και μια τέλεια ξύστρα.

Όλα τα προϊόντα είναι κλεισμένα σε πολύ παιχνιδιάρικες συσκευασίες (έτσι δικαιολογούν και τον τίτλο τους) ενώ πρόκειται για μια value for money σειρά. Σκέψου πως υπάρχει και ολοκληρωμένο σετ (το βλέπεις παραπάνω) το οποίο μπορείς να αποκτήσεις με 60 δολάρια.

PS1: τα Glossier δυστυχώς δεν έρχονται στην Ελλάδα αλλά περιμένουμε στην γωνία εκείνο τον φίλο ή συγγενή που θα ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη για να μας τα φέρει!

PS2: Η Emily Weiss δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικάνικο Allure: “Είμασταν πάντα πολύ ενθουσιώδεις με την δημιουργία νέων brands και αυτό είναι το δεύτερο που δημιουργούμε! Ωστόσο, δεν πρόκειται να σταματήσουμε εδώ!”. Μετάφραση: δεν σωζόμαστε με τίποτα!

 

Read More

And More