Τα iconic αρώματα με βανίλια που θεωρούνται πλέον κλασσικά

Η βανίλια είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά συστατικά αρωμάτων κι εκείνο που αγαπούν τόσο οι διασημότεροι pefumers όσο κι εσύ. Γλυκιά και αισθησιακή, ρομαντική μεν αλλά και έντονη χαρίζει στην εσάνς ένα φινίρισμα που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Η βανίλια στάθηκε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία αρωμάτων που έμειναν στην ιστορία, αγαπήθηκαν πολύ και θεωρούνται πλέον κλασικά. 

Κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις το νέο σου άρωμα και θέλεις ένα iconic με βανίλια τότε πρέπει να δεις τα οκτώ ωραιότερα στη συνέχεια πριν αποφασίσεις. 

Dior, Vanilla Diorama: Λέγεται ότι πηγή έμπνευσης του συγκεκριμένου αρώματος ήταν το αγαπημένο γλύκισμα του Mosnieur Dior και αυτός είναι ο λόγος που περιέχει στη σύνθεση του βανίλια, κακάο και πορτοκάλι. 

Chanel Paris-Venise Les Eaux de Chanel Eau de Toilette Spray: Η Mademoiselle Coco λάτρευε τη Βενετία και τη βανίλια και η εσάνς πήρε το όνομα της από τη διαδρομή που έκανε για να συναντήσει τον αγαπημένο της Boy Capel αλλά και τη βανίλια που της θύμιζε την αγκαλιά του. 

YSL Black Opium Eau de Parfum: Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα, χαρακτηριστικά και εμβληματικά αρώματα ever. Συνδυάζει τη βανίλια με τον καφέ και τα λευκά άνθη που δημιουργούν μια έντονη αίσθηση μυστηρίου και γοητείας. 

Lancome Idole Aura Eau de Parfum: Οι κλασικές νότες από τριαντάφυλλο και γιασεμί ενώνονται αριστουργηματικά με τη βανίλια σε ένα άρωμα που ανήκει στην κατηγορία των best sellers. 

Mugler Alien Goddess Eau de Parfum: Η bourbon βανίλια στη βάση του αρώματος κυριαρχεί και ακολουθούν το πικάντικο περγαμόντο και το κλασικό γιασεμί σε ένα γλυκό άρωμα κατάλληλο για όλες τις εποχές και ώρες της ημέρας. 

Jo Malone Vanilla & Anise Cologne: Το γλυκάνισο και το γαρύφαλλο χαρίζουν μια πικάντικη πινελιά και συνδέονται απίθανα με τη βανίλια που προέρχεται από τη μοβ ορχιδέα. 

Byredo Vanille Antique: Αν και η ονομασία του σε προετοιμάζει το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Η βανίλια συναντιέται με την φρέζια και το δαμάσκηνο στην κορυφή και τις νότες από κεχριμπάρι και κασμίρ στη βάση που δημιουργούν ένα πέπλο μυστηρίου σε ένα extrait de parfum μοναδικό. 

Diptyque Eau Duelle: Η γλυκιά bourbon βανίλια επικρατεί και ακολουθούν το ροζ πιπέρι και το vetiver σε μία εσάνς που σε ταξιδεύει στην Ανατολή.  

 

 

 

Read More

And More