Τα καταστήματα καλλυντικών είναι κλειστά αλλά αυτή τη σειρά θα τη βρεις έτσι κι αλλιώς μόνο online!

Τα καταστήματα καλλυντικών είναι κλειστά αλλά αυτή εδώ την ολοκαίνουργια σειρά που θα σου φτιάξει την διάθεση, την βρίσκεις έτσι κι αλλιώς αποκλειστικά online και μόλις ανέβηκε στο eshop της MAC.

Λέγεται Loud & Clear και είναι μια exclusively online συλλογή που ήρθε για να μας δείξει ότι το Au Naturel Look δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και αδιάφορο.

Αυτήν την άνοιξη, η συλλεκτική συλλογή της M∙A∙C έχει να κάνει με «στροφή» στο φυσικό look. Στις επιδείξεις μόδας και όχι μόνο, οι ανάλαφρες υφές και οι nude αποχρώσεις, μεταμορφώνονται χάρη στην εξαιρετική εκτέλεση των M∙A∙C artists, που τις λατρεύουν ακόμα και αυτοί που προτιμούν το έντονο μακιγιάζ. Η συλλογή Loud and Clear αποκαλύπτει τη δυναμική των γήινων αποχρώσεων με τα προϊόντα να βρίσκονται σε διάφανη συσκευασία, αναδεικνύοντας την απόλυτη ελευθερία στο self-expression.

Η συλλογή περιλαμβάνει 8 μονές σκιές ματιών, 5 Lipglasses, 5 Lipsticks και 2 πούδρες bronzing/λάμψης Extra Dimension Skinfinish.

«Καταλαβαίνεις από το πρώτο άγγιγμα ότι αυτή η συλλογή μπορεί να αναδείξει όποια επιδερμίδα ακουμπήσει, ανεξάρτητα από το χρωματικό της τόνο», λέει η Fatima Thomas, New York-based Senior National Artist.

 

Read More

And More