Τα Kylie Cosmetics είναι πλέον στα καταστήματα! Πώς αντέδρασαν οι fan στο twitter!

Τα Kylie Cosmetics λανσασίστηκαν το 2015 και τα πρώτα καλλυντικά της συλλογής ήταν τα liquid lipstick, γνωστά και ως υγρά κραγιόν που μέχρι τότε δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστά (αν και η Too Faced τα είχε λανσάρει πριν!). Έκτοτε, η σειρά έγινε πολύ μεγάλη, η Kylie Jenner μπήκε στη λίστα του Forbes στους 30 πιο πλούσιους του κόσμου κάτω των 30 και μέχρι σήμερα δεν μπορούσαμε να τα βρούμε παρά μόνο online.

Διόρθωση: εκτός από κάποια pop up καταστήματα όπως μέσα στο Topshop (η τελευταία ενέργεια έλαβε πολύ κακές κριτικές στο twitter γιατί, όπως είπαν, τα περισσότερα προϊόντα ήταν ανοιγμένα και ταλαιπωρημένα!).

Εδώ και κάτι μέρες, τα Kylie Cosmetics διατίθενται στα καταστήματα Ulta (στην Ελλάδα δεν έχουμε Ulta οπότε αν θέλεις θα εξακολουθείς να κάνεις τις παραγγελίες σου εδώ) και αυτή την φορά ο κόσμος του twitter είναι υπερενθουσιασμένος!

Παρακάτω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets που ανεβαίνουν εδώ και μερικές μέρες!

 

“Κάθισα στο corner των Kylie Cosmetics χθες στην δουλειά και ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!” έγραψε κάποια στο twitter ενώ κάποια άλλη συμπλήρωσε “Θα είναι τεεεεεεεεεεεελεια Χριστούγεννα!”.

“Το αγόρι μου πήγε στα Ulta να μου πάρει μερικά Kylie Cosmetics lip kits! Βρες ένα αγόρι που να υποστηρίζει τον εθισμό σου στα καλλυντικά!”

“Όταν είσαι η τρίτη στη σειρά στην γραμμή των Ulta!”

“Περίμενα έξω στην ουρά μέχρι να ανοίξει το κατάστημα! Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να βρω τα Kylie Cosmetics στα Ulta!”.

Ερώτηση: συμμερίζεσαι αυτό τον ενθουσιασμό; Θέλεις να έρθουν τα Kylie Cosmetics σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα ή έχεις άλλες προτεραιότητες; Ανυπομονείς, ας πούμε, για τα Glossier;

 

Read More

And More