Τα πιο sexy unisex αρώματα που μπορείς να μοιραστείς με το αγόρι σου!

Αν έκανες εφηβεία στα 90’s θα θυμάσαι να φοράς το Ck One. Το Ck One ήταν το άρωμα που φορούσε όλο το σχολείο, αγόρια- κορίτσια γιατί πολύ απλά ήταν unisex. Εκείνη την εποχή, όμως, τα unisex αρώματα δεν ήταν κάτι απλό. Γιατί υπήρχε διαχωρισμός: τα γυναικεία όφειλαν να είναι sexy με πιο ανάλαφρα συστατικά και κυρίως λουλούδια και musk ενώ τα ανδρικά όφειλαν να είναι αρρενωπά, πιο βαριά, από αυτά τα αρώματα που μυρίζεις ακόμη και αν αυτός που το φορά είναι δύο τετράγωνα μακριά (ή κάπως έτσι, τέλος πάντων!).

Τα τελευταία χρόνια, όμως, και ιδίως όσο περνούν τα χρόνια εμφανίζονται όλο και περισσότερα unisex αρώματα. Μάλιστα, στις παρουσιάσεις δεν γίνεται σαφές αν το άρωμα που μας συστήνεται εκείνη την στιγμή προορίζεται για ένα γυναικείο ή ένα ανδρικό κοινό. Είναι γιατί υπάρχει ελευθερία επιλογής και αν σου αρέσει το φοράς! Και είναι και γιατί συστατικά όπως το ξύλο, ο καπνός, το vetiver που είναι περισσότερο ουδέτερα (προσοχή! Ουδέτερα όχι αδιάφορα!) μπαίνουν όλο και περισσότερο στις συνθέσεις των αρωμάτων.

Σε αυτό το post, λοιπόν, σου δείχνουμε τα πιο sexy unisex αρώματα που μπορείς να δανειστείς ή να δανείσεις στο αγόρι σου! Και αυτό σας φέρνει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά!

Read More

And More