Taylor Hill: ο Άγγελος της Victoria Secret έκανε καρέ και είμαστε ένα βήμα πριν κλείσουμε ραντεβού!

Αν δεν ακολουθείς την Taylor Hill στο instagram είναι κάτι που πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις asap γιατί το προφίλ της, ειδικά την τελευταία εβδομάδα, έχει μεγάλο beauty ενδιαφέρον, ξεκινώντας από τα μαλλιά!

Αν αυτό το διάστημα είτε εξαιτίας της καραντίνας που προηγήθηκε, είτε γιατί έφτασε επιτέλους καλοκαίρι και νιώθεις έντονη την ανάγκη για ανανέωση, θέλεις να κάνεις κάτι με τα μαλλιά σου, η Taylor Hill ξέρει ακριβώς τι είναι αυτό το… κάτι. Ο Άγγελος της Victoria Secret ανέβασε μια σειρά από φωτό που την δείχνουν αρχικά με τα πολυυυυυυ μακριά μαλλιά της και αμέσως μετά με ένα super stylish καρέ που μας βάζει αμέσως σε σκέψεις: μήπως βρήκαμε το επόμενό μας κούρεμα;

https://www.instagram.com/p/CBqe7b8hO4N/

“Αισθάνομαι λίγο πιο ελαφριά” έγραψε κάτω από αυτές τις φωτό που δείχνουν και τρεις διαφορετικές εκδοχές- χτενίσματα που μπορείς να κάνεις με το καρέ ενώ τάγκαρε και τον προσωπικό της κομμωτή- υπεύθυνο για αυτό το super stylish αποτέλεσμα που βλέπεις εδώ.

Αλλά τα μαλλιά δεν ήταν το μοναδικό πράγμα που μας εντυπωσίασε σε σχέση με την Taylor Hill αφού, καθώς φαίνεται, έχει και εξαιρετικά skills στο nail art. Λίγο αργότερα, λοιπόν, η ίδια ανέβασε και το μανικιούρ της το οποίο έκανε μόνη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hidden talent; it may take a little bit longer but I actually love doing my own gel manicures ❤️🧡💛💚💙💜

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Hill (@taylor_hill) στις

“Κρυφό ταλέντο; Μπορεί να παίρνει λίγο παραπάνω ώρα αλλά απολαμβάνω να κάνω μόνη μου το μανικιούρ μου” έγραψε η ίδια δείχνοντάς μας τα νύχια της (κυριολεκτικά) τα οποία ήταν βαμμένα σε διαφορετικά χρώματα: αποχρώσεις του κόκκινου για το ένα χέρι και αποχρώσεις του μπλε για το άλλο. Πάντως, αν θέλεις να πετύχεις παρόμοιο αποτέλεσμα στα νύχια σου, το μυστικό εδώ είναι να καλύψεις το κάτω μισό μέρος με αυτά τα ειδικά αυτοκόλλητα για το ντοσιέ και να βάψεις το πάνω μέρος και φυσικά έπειτα να αφαιρέσεις προσεκτικά.

Τι άλλο λες να περιμένουμε από την Taylor Hill;

 

Read More

And More