The Karlie cut is back! Η Karlie Kloss επέστρεψε στο κούρεμα που την έκανε διάσημη!

Υπάρχουν κουρέματα που μπορούν να σου αλλάξουν την ζωή και να εκτοξεύσουν την καριέρα σου στα ύψη. Πάρε για παράδειγμα το Rachel cut, το κούρεμα της Jennifer Aniston από τα Φιλαράκια (αρχές σεζόν) το οποίο είχε δημιουργήσει ουρές στα κομμωτήρια από κορίτσια που ήθελαν να το αντιγράψουν. Βεβαίως, αργότερα μάθαμε ότι η ίδια η Jennifer το απεχθάνονταν, αλλά αυτό είναι μια άλλη (beauty) ιστορία.

Από την σύγχρονη, τώρα, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Karlie Kloss. Ο Άγγελος της Victoria Secret έκανε το 2013 το κούρεμα που βλέπεις εδώ για το οποίο όλοι έγραφαν διθυραμβικές κριτικές ενώ οι New York Times το αποκάλεσαν κούρεμα της χρονιάς. Στους New York Times οφείλεται επίσης και το όνομα Karlie-cut.

Σήμερα, κι ενώ η ίδια βρίσκεται εν βρασμώ λόγω του fashion week που τρέχει τώρα στο Παρίσι, η Karlie Kloss βρήκε χρόνο για ένα γρήγορο κούρεμα και για να επιστρέψει σε ότι πιο κοντινό σε αυτό το διάσημο Karlie-cut την είδαμε από τοκ 2013.

Η αλλαγή έγινε από τον hair stylist, Jacob Rozenberg κι ενώ μπορεί το χρώμα και υφή να μην είναι ίδια, το μήκος, ωστόσο, είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που είχε κάνει την Karlie Kloss να ξεχωρίσει από όλα τα υπόλοιπα μοντέλα στο show της Victoria Secret εκείνη την χρονιά, αφού ήταν και η πρώτη χρονιά που ένα μοντέλο περπάτησε στο catwalk με ένα εντελώς διαφορετικό χτένισμα από τα μακριά beach waves.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το νέο της look;

 

Read More

And More