Θέλεις κάτι να σου φτιάξει τη μέρα; Είναι το νέο φιλμ του Bleu de Chanel Le Parfum με τον Gaspard Ulliel!

Υπάρχουν κάποιοι συνειρμοί που γίνονται στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε την λέξη Chanel. Μερικές από τις λέξεις αυτές είναι fresh και updated όπως ακριβώς και το ολοκαίνουργιο film του ολοκαίνουργιου αρώματος Bleu De Chanel με πρωταγωνιστεί τον Gaspard Ulliel που είναι η εικόνα που θα σου φτιάξει τη σημερινή σου μέρα!

Μετά τον Martin Scorsese και James Gray, λοιπόν, ο Γάλλος ηθοποιός πρωταγωνιστεί για τρίτη φορά στην καμπάνια του Bleu De Chanel και, όπως λέει ο ίδιος, μεγάλωσε μαζί με τον οίκο: “Αυτή η νέα οπτική μου είναι πολύ γοητευτική. Μου αρέσει ο τρόπος που αυτός ο άντρα εξελίχθηκε. Είναι σαν σαν μεγαλώσαμε ακολουθώντας τα ίδια βήματα! Θέλει συνεχώς να σπάει τις κοινωνικές συμβάσεις! Αυτή την φορά κάνει μια εσωτερική διαφυγή. Είναι ειλικρινής και συνεχώς θέτει υπό αμφισβήτηση τα πράγματα, γεγονός που σημαίνει ότι συνεχίζει να ψάχνει στον εσωτερικό του κόσμο για να ανακαλύψει ποιος είναι και να επανασυνδεθεί με τον εαυτό του”, λέει ο ίδιος.

Η φωτογράφιση έγινε στην Μπανγκόκ, ενώ μέρος των γυρισμάτων έγιναν και κάτω από το νερό σε μια πισίνα τεραστίων διαστάσεων, γεγονός που αποτέλεσε πρόκληση για τον ηθοποιό: “Κάναμε κάποιες σκηνές μέσα σε μια τεράστια πισίνα η οποία είχε δέκα μέτρα βάθος ενώ η θερμοκρασία δωματίου ήταν 40 βαθμοί! Αλλά η μεγαλύτερη δυσκολία για εμένα ήταν όταν έπρεπε να αφαιρέσω τη μάσκα και την φιάλη οξυγόνου! Δεν μπορείς να δεις τίποτα παρά μια θολή μάζα!”, είπε ο Gaspard Ulliel.

Last but not least: το βασικό μήνυμα του ολοκαίνουργιου ανδρικού αρώματος του οίκου Chanel είναι αυτό που ακούγεται και στο τέλος του film: είναι ακριβώς μπροστά σου! Ο άντρας του Bleu de Chanel Le Parfum δεν θέλει πλέον να ονειρεύεται τη ζωή του αλλά να ζήσει το όνειρό του!

Απόλαυσε το!

Σ.Σ: το τραγούδι που ακούγεται στο film είναι το Starman του David Bowie.

 

 

 

Read More

And More