Θέλεις να αλλάξεις το άρωμα σου; Τσέκαρε το νέο Giorgio Armani!

Βαρέθηκες το άρωμά σου και αποφάσισες να δώσεις μια ευκαιρία σε ένα πραγματικά νέο ή απλώς είσαι beauty maniac και θέλεις να ενημερώνεσαι- αποκτάς ό,τι καινούριο κυκλοφορεί εκεί έξω;

Δεν ξέρω σε ποιο ακριβώς mood σε πετυχαίνω αλλά νομίζω ότι αυτό το νέο σε αφορά either way! Ο οίκος Giorgio Armani κυκλοφορεί νέο άρωμα και συγκεκριμένα πρόκειται για την εξελιγμένη εκδοχή του Aqua di Gioia (αν το έχεις μυρίσει ή το φοράς καταλαβαίνεις και γιατί αυτή η beauty είδηση είναι τόσο σημαντική).

Πρόκειται για το Aqua di Gioia Essenza. Θυμήσου το όνομά του για να το ζητήσεις σωστά και πάμε για περισσότερες λεπτομέρειες…

Το άρωμα της χαράς

Μια έντονη αίσθηση φρεσκάδας, μια αισθητηριακή εμπειρία αγαλλίασης, το Acqua di Gioia του Giorgio Armani είναι ένα από τα χαρακτηριστικά αρώματα του Οίκου, ένας λαμπερός φόρος τιμής στη Γυναίκα και τη Φύση.
Το Acqua di Gioia Essenza προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που βυθίζει το σώμα στη γενναιοδωρία της Φύσης, αφυπνίζοντας τις αισθήσεις σε έναν κόσμο δίχως όρια. Πρόκειται για μια διαχρονική νέα απόδοση, μια πιο συμπυκνωμένη έκδοση του χυμού του Acqua di Gioia, με αυθεντικές νότες που ενισχύουν την τολμηρή ένταση του αρώματος.

Έντονη αίσθηση φρεσκάδας

Χάρη στο αισθησιακό μπουκέτο και τη σπάνια έντασή του, το Acqua di Gioia Essenza αφήνει πίσω του ένα αρωματικό ίχνος αριστοκρατικής, ακαταμάχητης σαγήνης. Ένα άρωμα με εκλεπτυσμένη και, ταυτόχρονα, γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητα που, χωρίς να αποσκοπεί στην αποπλάνηση, αποτυπώνεται μεμιάς στη μνήμη.
Η αίσθηση της φρεσκάδας διαποτίζει όλες τις νότες κορυφής με το άρωμα των θρυμματισμένων φύλλων μέντας και τη σπιρτάδα των πρώτων ανοιξιάτικων ανθών λεμονιάς, ενώ γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή χάρη σε ένα απρόσμενο ίχνος ροζ πιπεριού.
Ακολουθεί το εκχύλισμα γιασεμιού, σαρκικό, σαγηνευτικό και θριαμβευτικό, που συνδυάζεται με γιασεμί Wrightia religiosa, για να γίνει το αρωματικό ίχνος ακόμα πιο εκλεπτυσμένο.
Τέλος, οι κομψές και σοφιστικέ νότες βάσεις cashmeran προσθέτουν τη δική τους μαγική πινελιά. Τα ίχνη κεδρόξυλου και μαύρης ζάχαρης είναι σαν ένα κύμα που προκαλεί τον πόθο, γεγονός που επαληθεύει ότι το Acqua di Gioia Essenza αποτελεί την επιτομή των έντονων αρωμάτων με νότες λουλουδιών και ξύλων που είναι άκρως θηλυκά.

Αν ήταν γυναίκα θα ήταν…
Χωρίς να περιορίζεται από τη μόδα, η γυναίκα του Acqua di Gioia Essenza είναι ασυμβίβαστα θηλυκή. Ερωτευμένη με τη ζωή και τη Φύση, γλιστρά μέσα στα καθάρια νερά ενός τροπικού δάσους.
Αυτή η γυναίκα συνδυάζει αντιφατικές δυνάμεις: δροσερή και προκλητική σαν μια τροπική καταιγίδα, όταν η επιδερμίδα ριγεί και διατρέχεται από μοναδικά κύματα απόλαυσης καθώς παραδίνεται στις δυνάμεις της Φύσης.
Λαμπερή και σαγηνευτική, δεν έχει πλήρη επίγνωση της ομορφιάς της, και φανερώνεται χωρίς να αποκαλύπτει το μυστικό της, ακριβώς όπως το μπουκάλι του Acqua di Gioia Essenza.

Last chance info:
Το Aqua di Gioia Essenza κοστίζει €69.00 τα 50ml και €90.00 τα 100ml.

Read More

And More