Θέλεις να ανανεωθείς χωρίς να πειράξεις το μήκος των μαλλιών σου; Αυτό είναι το πιο stylish πράγμα που μπορείς να κάνεις!

Οτιδήποτε “νέο” φέρνει μαζί του και μια ανάγκη για “ανανέωση”. Και η νέα χρονιά που μόλις μπήκαμε δεν αποτελεί εξαίρεση. Και επειδή η ανανέωση και το σηκώνω-το-τηέφωνο-και-κλείνω-ραντεβού-για-κούρεμα πάνε μαζί, αν έχεις διάθεση να ξεφορτωθείς κάμποσους πόντους από τα μαλλιά σου, τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν. Όμως, στην περίπτωση που έχεις μακριά μαλλιά και δεν είσαι ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ποτέ έτοιμη να κόψεις τα μαλλιά σου, τι μπορείς να κάνεις;

Μπορείς να διαβάσεις παρακάτω. Υπάρχει ένα cool κούρεμα το οποίο κάνουν όλα τα it girls και ειδικά στο Παρίσι. Και όταν σε μια πρόταση συγκεντρώνονται τα τρία βασικά keywords (cool, it girls, Παρίσι), ξέρεις πως εσύ πρέπει να είσαι η επόμενη!

Το κούρεμα αυτό είναι οι αφέλειες οι οποίες δεν είναι οι αυστηρές που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Είναι οι αφέλειες που σου δίνουν μια effortless αίσθηση, σαν να πήρες το ψαλίδι μόνη σου και να τις έκοψες. Αλλά, επειδή τίποτα δεν μπορεί να σου δώσει καλύτερα την εικόνα για κάτι από την… ίδια την εικόνα, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές τέτοιες που αποδεικνύουν πως: οι effortless αφέλειες είναι το πιο cool… αξεσουάρ για το 2020!

Caroline de Maigret

@carolinedemaigret

Η συγγραφέας του How to be a Parisian και του νεότερου Older but Better, είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του κουρέματος με τα μακριά μήκη, τα layers και τις αφέλειες. Και ένα tip που κάνουν οι Γαλλίδες: αφήνουν τα μαλλιά τους να στεγνώσουν φυσικά.

Jeanne Damas

@jeannedamas

Ένα άλλο it girl από την Γαλλία, η Jeanne Dammas έχει επίσης αυτά τα πολύ χαρακτηριστικά μαλλιά που μέσα στο 2020 θα γίνουν και τα δικά σου αγαπημένα.

Violette

@violette_fr

Last but not least, η πιο αγαπημένη μας Γαλλίδα και official makeup artist της Estee Lauder έχει αυτά τα μαλλιά και μάλιστα μοιράζεται μαζί μας και tips για να τα αποκτήσουμε κι εμείς. Αυτό που κάνει, κυρίως για τα μήκη, είναι να πιάνει τα μαλλιά της μια σφιχτή πλεξίδα όταν είναι νωπά προκειμένου να τους δώσει την υφή που πρέπει.

Selena Gomez

@selenagomez

Η Selena Gomez αποφάσισε να υιοθετήσει ένα ολοκαίνουργιο κούρεμα για το promo του νέου της άλμπουμ με τίτλο Rare. Τα μήκη είναι κομμένα σε shag ενώ μπροστά έχει κάποιες άτακτες αφέλειες.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

@ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκοψε αφέλειες στις αρχές της σεζόν και έδωσε ένα πολύ ενδιαφέρον twist στα μακριά μαλλιά της. Μας αρέσει πολύ (φυ-σι-κά!).

Taylor Hill

@taylor_hill

Η Taylor Hill ήταν η πρώτη διάσημη που έκοψε αφέλειες για το 2020 αφού ένιωσε ακριβώς όπως εμείς: την ανάγκη να αλλάξει τα μακριά της μαλλιά χωρίς να πειράξει το μήκος.

Τα περισσότερα από όλα όσα διαβάζεις εδώ τα έχουμε δοκιμάσει πρώτα σε εμάς. Και η παραπάνω φωτό είναι η πιο απλή απόδειξη. I have this thing with Parisian girl και αν ταυτίζεσαι στο ελάχιστο μόλις βρήκες το κούρεμά σου. Bonus info: από τότε που τα έκοψα έτσι ανακάλυψα πόσο βαρετά ήταν τα μαλλιά μου πριν!

 

Read More

And More