Θέλουμε τα μαλλιά της Zendaya από αυτό εδώ το εξώφυλλο!

Η Zendaya είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας beauty icons γιατί κάθε εμφάνισή της αποτελεί αστείρευτη (και απίστευτη!) έμπνευση για εμάς. Επίσης, ανέβηκε ακόμη πιο πολύ στην… beauty εκτίμησή μας όταν μάθαμε ότι πολλά από αυτά τα looks με τα οποία εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί είναι αποτέλεσμα δικών της skills.

Η ίδια, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του αμερικάνικου In Style και από οοοοοοοοολα αυτά τα μαλλιά με τα οποία την έχουμε δει κατά καιρούς (καρέ, ίσια, σπαστά, μακριά σγουρά, bozer braids, pixie cut και πάει λέγοντας) επέλεξε εκείνο που είναι πιο κοντά στο φυσικό της και το θέλουμε και στα δικά μας μαλλιά!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you @instylemagazine for this very special cover and interview with @osopepatrisse Styled by @luxurylaw Shot by @abdmstudio Makeup by @officialsheiks Hair by @larryjarahsims Wearing @alietteny @mateonewyork

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya) στις

Τα μαλλιά της είναι μακριά, σγουρά, με απίστευτο όγκο και πολυυυυυυυ sexy ενώ το credit για αυτό το αποτέλεσμα πηγαίνει στον hair stylist, Larry Sims. Παρακάτω μπορείς να δεις αυτά τα συγκλονιστικά μαλλιά και αυτό το συγκλονιστικό κορίτσι και σε κίνηση!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Zendaya #InStyle #SeptemberIssue #Simstyled #FlawlessByGU 👑 @zendaya 📕 @instylemagazine 👘 @luxurylaw 💇🏽‍♀️ @larryjarahsims 💄 @officialsheiks 📸 @ahmadbarber 📸 @dontemaurice 📸 @abdmstudio ✨ @flawlessbygu

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larry Sims (@larryjarahsims) στις

 

Read More

And More