Θέλουμε το κραγιόν της Alexa Chung και μάθαμε ποιο είναι από τον Έλληνα makeup artist της, Γρηγόρη Πυρπύλη

Η Alexa Chung είναι ένα από τα αγαπημένα μας beauty icon που μας δίνει έμπνευση κάθε φορά. Αν αναρωτιέσαι το λόγο, μπορείς απλώς να ξανατσεκάρεις την παραπάνω φωτό.

Η παραπάνω φωτό, λοιπόν, είναι από το Met Gala στο οποίο εμφανίστηκε με το τέλειο french beauty look χάρη στο bob της, τα κόκκινα χείλη της και την τέλεια μακιγιαρισμένη επιδερμίδα της για την οποία φρόντισε ο Έλληνας makeup artist Γρηγόρης Πυρπύλης (και δεν είναι η πρώτη φορά).

https://www.instagram.com/p/BxKlHuvgADK/

Ο Έλληνας makeup artist ζει στο Παρίσι εδώ και αρκετά χρόνια ενώ εδώ και έναν χρόνο περίπου είναι makeup ambassador της Shiseido! Παρακάτω μπορείς να πάρεις μια… γρήγορη γεύση από την προετοιμασία και το μακιγιάζ της Alexa Chung λίγο πριν το Met Gala και να κρατήσεις και αυτή την σημείωση: το κραγιόν που φοράει είναι Visionairy Gel απόχρωση Scarlet Rush της Shiseido, ή με άλλα λόγια το κόκκινο που πρέπει να έχεις!

https://www.instagram.com/p/BxMmZJnl3G_/

Last chance info: συνάντησα τον Γρηγόρη Πυρπύλη λίγους μήνες πριν στο Παρίσι μαζί με την Shiseido. Δες εδώ μερικά από τα πολυτιμότερα tips ομορφιάς που μοιράστηκε με το TLIFE. Θυμήσου: μιλάμε για έναν από τους σημαντικότερους makeup artist με διεθνή καριέρα.

 

Read More

And More