Τι αγοράζει μια beauty editor από τα Sephora την Black Friday!

Το σπίτι μιας beauty editor έχει σε κάθε πιθανή γωνιά καλλυντικά! Πολλές από εμάς κρύβουμε τα καλλυντικά μας ακόμη και στα ντουλάπια της κουζίνας, έχοντας εξαντλήσει κάθε πιθανό χώρο αποθήκευσης, γιατί αυτά που φτάνουν στα χέρια μας είναι δεκάδες. Διευκρίνηση: δεκάδες ανά βδομάδα ―στις αρχές της σεζόν (όταν περνάμε για παράδειγμα από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο) μπορεί να είναι και δεκάδες ανά ημέρα. 

Η ερώτηση, λοιπόν, είναι: όταν έχεις τόσα καλλυντικά, τι είναι αυτό που αγοράζεις στην Black Friday; Έκανα μια λίστα με όλα όσα έβαλα στο καλάθι μου για να τα μοιραστώ μαζί σας: κάποια από αυτά είναι προϊόντα skincare που ήταν τόσο τέλεια, ώστε θέλω να τα αγοράσω ξανά. Κάποια άλλα είναι iconic προϊόντα που θα δοκιμάσω για πρώτη φορά και φυσικά στη λίστα μου υπάρχουν και πολλά χριστουγεννιάτικα δώρα, γιατί αυτή είναι μια τέλεια ευκαιρία να αρχίζω να ψωνίζω για τους αγαπημένους μου!

Balm καθαρισμού προσώπου Wishful Clean Genie Cleansing Butter, από €35.50, €24.85. Είμαι τεράστια fan αυτού του προϊόντος και αυτή είναι η τρίτη φορά που το αγοράζω. Πρόκειται για ένα balm καθαρισμού που “λιώνει” κάθε ίχνος makeup που έχεις στο πρόσωπό σου αρκεί να πάρεις λίγη ποσότητα και να τρίψεις με απαλές κυκλικές κινήσεις. Όταν αφαιρέσεις με μια βρεγμένη πετσέτα (aka flannel) το πρόσωπό σου θα είναι πεντακάθαρο. Επειδή είμαι και τεράστια fan του double cleansing, περνάω έπειτα στο δεύτερο βήμα που είναι καθαρισμός με νερό και gel. 

Pore Cleaner Bubble Foam, Belif, από €30.95, €21.66. Μιλώντας για το δεύτερο step του double cleansing, που είναι ο καθαρισμός της επιδερμίδας αυτής καθεαυτής, αυτό είναι ένα προϊόν που ήθελα καιρό να δοκιμάσω γιατί πρόκειται είναι πραγματικά καινοτόμο. Είναι μια μάσκα σε μορφή gel που όταν έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα και το νερό μεταμορφώνεται σε πλούσιο αφρό που καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο!

 

Serum προσώπου με Βιταμίνη Α, Vitamin A With Evening Primose, Alpha-H, από €50.50, €30.30. H βιταμίνη Α είναι η βασίλισσα των βιταμινών που κάνει αντιγήρανση, μικροαπολεπίζει την επιδερμίδα διώχνοντας συνεχώς τα νεκρά κύτταρα, ενώ πέρα από την επιδερμίδα δρα και στο DNA. Αυτός ο ορός είναι best seller και τον φοράω κάθε βράδυ (2-3 σταγόνες σε όλο το πρόσωπο αρκούν). Και ένα σημαντικό tip: αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά βιταμίνη Α στη ρουτίνα σου, καλό θα ήταν να την εντάξεις σταδιακά, φορώντας την 1 φορά ανά τρία βράδια τον πρώτο καιρό, μέχρι το πρόσωπό σου να συνηθίσει. 

 

Αντιοξειδωτικός ορός με βιταμίνη C, Banana Bright Vitamin C Serum, Ole Henriksen, από €60.50, €42.35. Αν έπρεπε να διαλέξω εκείνα τα δύο δραστικά συστατικά που δεν πρέπει να λείπουν από την ρουτίνα σου, αυτά θα ήταν βιταμίνη Α για επανόρθωση το βράδυ και βιταμίνη C για προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις το πρωί. Ο συγκεκριμένος ορός περιέχει και υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει και PHA, ένα συστατικό που κάνει μικροαπολέπιση και είναι ιδανικό ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. 

 

“A scrub from down under for all over” scrub, Frank Body, από €9.95, €4.97. Τα scrub σώματος Frank Body είναι το πιο συγκλονιστικό scrub που θα δοκιμάσεις ποτέ! Οπότε είναι αυτονόητο πως όταν το βρίσκεις με έκπτωση παίρνεις και μερικά ακόμη για να έχεις απόθεμα (story of my life). 

Αποτοξινωτική μάσκα για τη λιπαρότητα και τους πόρους, Cold Plunge Pore Mask, Ole Henriksen, από €35.95, €25.16. Με ένα πρόχειρο scroll down στο instagram θα δεις πολλές beauty instagrammers να φοράνε μια μπλε μάσκα. Λοιπόν, αυτή είναι η διάσημη μάσκα του instagram, η οποία κρυώνει ευχάριστα το πρόσωπο ενώ είναι εμπλουτισμένη με ΑΗΑ και ΒΗΑ που κάνουν μικροαπολέπιση και χαρίζουν αυτό το διάσημο Ole glow!

Παλέτα με σκιές Nude Light, Huda Beauty, από €31.50, €25.20. Όπως είπαμε, αυτή είναι μια τέλεια ευκαιρία να αρχίσεις να “τακτοποιείς” τα δώρα που θέλεις να κάνεις στους αγαπημένους σου. Αυτή εδώ η παλέτα με τα εννιά χρώματα είναι το τέλειο δώρο για την beauty addict φίλη σου (και φίλη μου!) που πρέπει να αποκτήσεις προτού γίνει sold out. 

Nars Blush, απόχρωση Outlaw, από €33.95, €16.97. Το ρουζ Orgasm του Nars είναι ένα από τα προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή σου! Η απόχρωση Outlaw είναι επίσης μια από τις πιο αγαπημένες μας και θα τη βρεις τώρα με έκπτωση 50%. Ανυπομονώ να φτάσει στα χέρια μου!

Για περισσότερες Black Friday αγορές μπες εδώ στο www.sephora.gr καθώς και στο mob.app Sephora Greece

 

Read More

And More