Τι είναι οι κρέμες Alphabet formulations;

Τα τελευταία 4-5 χρόνια φτάνουν στα χέρια μας κρέμες που στην συσκευασία τους αναγράφουν διπλά γράμματα. BB, CC και πιο πρόσφατα DD… Για να τα βάλουμε σε κάποια τάξη, λοιπόν, όλες αυτές οι κρέμες λέγονται Alphabet Formulations και τα πράγματα έχουν κάπως έτσι:

– Ξεκινώντας από την Κορέα και την Ιαπωνία, το 2011 έφτασε στην Ευρώπη η BB (blemish balm cream): ενυδατική κρέμα με χρώμα και spf. Ξεκίνησε από τους δερματολόγους για να καλύπτουν την επιδερμίδα με κοκκινίλες και ουλές και στη συνέχεια πέρασε στην ευρύ καταναλωτικό κοινό

– Μετά την αποδοχή από το κοινό, εξελίχθηκε σε CC (color correcting cream): έχει όλες τις παραπάνω δράσεις, αλλά παρέχει καλύτερη κάλυψη

– Και πλέον περνάμε στην νέα γενιά DD (daily defense cream): η οποία επιπλέον προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλεί η ρύπανση (αντιοξειδωτική προστασία).

Με λίγα λόγια, οι κρέμες DD είναι ό,τι πρέπει αν ζεις στην πόλη, έχεις μια πολύ έντονη δουλειά, καπνίζεις, στρεσάρεσαι καθημερινά, εκτίθεσαι στον ήλιο. Και όλα αυτά μαζί (ή/και το καθένα ξεχωριστά) έχουν ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να γερνάει πολύ γρηγορότερα!

Και στην Nuxe και την σειρά Creme Prodigieux θα βρεις την ολοκαίνουρια DD cream που βλέπεις κι εδώ και η οποία κάνει (μέτρησε):
1. 8ωρη ενυδάτωση
2. προστασία αφού έχει αντιοξειδωτική δράση κατά των ρύπων
3. SPF 30
4. Ομοιόμορφο χρωματικό τόνο

Η DD της Nuxe κοστίζει €25.00 και θα την βρεις στα φαρμακεία

Read More

And More