Τι είπε ο κομμωτής της Amal Clooney για την Meghan Markle και το νυφικό της χτένισμα!

Στις 19 Μαϊου είναι ο βασιλικός γάμος, οπότε είναι κάπως λογικό το ενδιαφέρον μας να στρέφεται σε όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που αφορούν την εμφάνιση της νύφης. Έτσι, λοιπόν, όλο αυτό το διάστημα γράφονται και ακούγονται διάφορα, όπως ότι ο κομμωτής της Amal Clooney θα αναλάβει το νυφικό της χτένισμα.

Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα όταν κάποια site έγραψαν ότι η Amal Clooney σύστησε στην Meghan Markle τον κομμωτή της, Miguel Perez, ο οποίος την έχει ήδη χτενίσει πράγμα που τελεικά δεν ισχύει αφού ο ίδιος ο κομμωτής τοποθετήθηκε μέσω του instagram του με σχετική ανάρτιση.

https://www.instagram.com/p/BiO4A_plqD_/?taken-by=miguelmartinperezldn

“Υπάρχουν ψευδείς ειδήσεις ότι θα κάνω τα μαλλιά της νύφης για τον βασιλικό γάμο. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχω συναντήσει καν την Meghan και πως κάποιος άλλος εκεί έξω πρόκειται να την χτενίσει” έγραψε ο ίδιος και παρακάλεσε να διορθώσουν το λάθος όσοι έγραψαν κάτι τέτοιο.

Congrats που δεν εκμεταλλεύτηκε ένα τόσο huge γεγονός και που δεν άφησε αυτή την fake είδηση που μόνο καλό θα έκανε στην καριέρα του, να διαιωνίζεται!

 

Read More

And More