Τι καλλυντικά θα έχει η εταιρία της Selena Gomez;

Η Selena Gomez ακολούθησε τα βήματα της Rihanna, της Lady Gaga, της Kylie Jenner και πολλών, πολλών ακόμη και αποφάσισε να δημιουργήσει την δική της εταιρία (μάντεψε!) καλλυντικών. Έτσι, λοιπόν, όσο εσύ απολάμβανες τις βουτιές σου εκείνη κατοχύρωνε το όνομα του νέου της beauty brand λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά της και συγκεκριμένα στις 11 Ιουλίου.

Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχουμε κάποιο update σχετικά με το όνομα του brand ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αυτό που ξέρουμε είναι ό,τι είχε ανακοινώσει το WWD, ότι δηλαδή η εταιρία καλλυντικών της Selena θα έχει αρώματα, καλλυντικά, προϊόντα skincare, σαπούνια, ενυδατικά προϊόντα, αιθέρια έλαια και προϊόντα μαλλιών.

Ρίχνοντας μια ματιά στα post της στο instagram, αποφασίσαμε να κάνουμε μερικές… μαντεψιές για το τι θα δούμε! Λοιπόν, η Selena λατρεύει το κόκκινο κραγιόν και τις messy φράντζες. Άρα, ένα κόκκινο κραγιόν, ένα salt spray και ίσως ένα dry shampoo θα είναι σίγουρα στη συλλογή της. Τι λες; Εσύ τι θα ήθελες να δεις διαφορετικό από εκείνη;

Πάντως, με δεδομένη την πληθώρα των διασήμων που κυκλοφορούν τα δικά τους beauty brands, ο διαγωνισμός θα είναι μεγάλος!

Read More

And More