Site icon TLIFE

Τι κοινό έχουν δέκα διάσημες Ελληνίδες influencer στο beauty routine τους;

Υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που ενώνει δέκα διάσημες Ελληνίδες influencer κι έχει να κάνει με το beauty routine τους. Και προκειμένου να το αποκαλύψουν, συγκεντρώθηκαν όλες μαζί και φωτογραφήθηκαν για τον οίκο Dior κρατώντας το αγαπημένο τους προϊόν ομορφιάς, το ίδιο στοιχείο που τις ενώνει και το οποίο δεν είναι άλλο από το Capture Totale Super Potent Eye Serum. 

Στην καμπάνια έλαβαν μέρος αλφαβητικά: η ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου, η παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη, η influencer Έλενα Γαλίφα, η ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη, η ηθοποιός Τζένη Θεωνά, η δημοσιογράφος Δάφνη Καραβοκύρη, η Creative Director του GNTM Genevieve Majari, η ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη, η παρουσιάστρια Φωτεινή Πετρογιάννη και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη.

Οι συμμετέχουσες μοιράζονται με το κοινό τους στο Instagram το μυστικό τους για νεανικό βλέμμα και επιλέγουν τον ορό ματιών Capture Totale Super Potent Eye Serum, με σύνθεση από 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, υπέροχη υφή και επαναστατικό απλικατέρ, που εγγυάται νεανικότερη όψη στα μάτια κατά 4 χρόνια σε μόλις 4 εβδομάδες.

© 2024 tlife.gr