Τι… μαγειρεύει η Μαίρη Συνατσάκη; Έχει να κάνει με ομορφιά κι εδώ θα δεις αποκλειστικές backstage photo!

Beauty γρίφος: τι κάνει η Μαίρη Συνατσάκη μέσα στην κουζίνα; Πριν βιαστείς να πεις το αυτονόητο να σου δώσω κάποια hints:
1. Έχει να κάνει με ομορφιά. Αλλιώς δεν θα το διάβαζες εδώ.
2. Η Μαίρη έχει τρέξει και διάφορα άλλα projects με αυτή την εταιρία εδώ κι εδώ.
3. Η εταιρία για την οποία μιλάμε ταιριάζει πολύ στην Μαίρη. Α! Και η Μαίρη στην εταιρία.

Μαντεύεις; Λοιπόν, η Μαίρη Συνατσάκη ετοιμάζει ολοκαίνουριο τηλεοπτικό spot για την βαφή Garnier Color Sensation και αποκαλύπτει σε όλες μας πώς “H αναζήτηση για το πιο λαχταριστό χρώμα μαλλιών μόλις τελείωσε!”. Διόρθωση: ΘΑ μας αποκαλύψει…

Το τηλεοπτικό spot αναμένεται να βγει στον αέρα στις 24 Δεκεμβρίου, το γύρισμα έγινε την περασμένη εβδομάδα και φυσικά κάπου ανάμεσα στην προετοιμασία και το γύρισμα τρυπώσαμε backstage και σου έχουμε πολύ, πολύ χρωματιστό και α-πο-κλει-στι-κό φωτογραφικό υλικό. Με άλλα λόγια: ομορφιά σε γενναίες δόσεις!

Στο νέο τηλεοπτικό spot το οποίο πρόκειται να βγει στον αέρα, η Μαίρη υποδύεται έναν ρόλο που γνωρίζει πολύ καλά: τον ρόλο της παρουσιάστριας! Σύντομα, λοιπόν, θα την δεις να παρουσιάζει τις βαφές Garnier Color Sensations που έχουν καταπληκτικό αποτέλεσμα στην βαφή των μαλλιών στο σπίτι!
PS: ανήκεις στο “βάφω τα μαλλιά μου μόνη μου σπίτι” group γυναικών; Παρακάτω θα βρεις πολύτιμα tips από τον top hair colorist και official hair colorist της Garnier, Νικόλα Βιλλιώτη, για το τι να προσέξεις όταν βάφεις τα μαλλιά σου!

Χρώμα που διαρκεί, τέλεια κάλυψη και αξεπέραστη λάμψη σε πολύ προσιτή τιμή! Η βαφή Garnier Color Sensation έχει όλα τα παραπάνω με το… παραπάνω! Και στο επικείμενο τηλεοπτικό spot η Μαίρη Συνατσάκη μας αποκαλύπτει και άλλα στοιχεία.

Βάφεις τα μαλλιά σου μόνη σου; Τα 6 σημεία που πρέπει να προσέξεις σύμφωνα με τον Νικόλα Βιλλιώτη!
1.
Κάνε πάντα τεστ αλλεργίας! Μια μέρα πριν την βαφή χρησιμοποίησε την κρέμα είτε πίσω από το αυτί σου είτε στον καρπό σου. Έτσι θα ξέρεις!
2. Χρησιμοποίησε βαζελίνη στην περίμετρο της τριχοφυϊας, δηλαδή γύρω από τα μαλλιά. Έτσι, θα αποφύγεις να εισχωρήσει η βαφή στο δέρμα και να λερωθείς.
3. Βάλε γάντια!
4. Ως προς την επιλογή χρώματος: αν θέλεις ένα καστανό στο ύψος του 6 για παράδειγμα, επίλεξε πάντα έναν τόνο πιο ανοιχτό. Αν, όμως, δεν θέλεις να αλλάξεις την βάση σου και θέλεις μια αλλαγή τόνο στον τόνο, επίλεξε ακριβώς το ύψος του τόνου που θες.
5. Αν θέλεις ξανθό χρώμα προτίμησε τις σαντρέ αποχρώσεις που εξουδετερώνουν το κίτρινο.
6. Ο χρόνος παραμονής της βαφής εξαρτάται από το χρώμα με το οποίο έχεις να δουλέψεις. Για κάλυψη λευκών ο χρόνος είναι 35-40 λεπτά, για ξανθά 45 λεπτά, για καστανά 35 λεπτά. Ο χρόνος παραμονής ξεκινάει από την ώρα που έχεις απλώσει την βαφή σε όλο το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως, καλό είναι να ακολουθείς τις οδηγίες που υπάρχουν στο κουτί της βαφής.

Read More

And More