Τι να κάνεις όταν δεν βρίσκεις το σωστό λαστιχάκι για να κάνεις την σφιχτή κοτσίδα που θες!

Υπάρχει μια λίστα εκνευριστικών πραγμάτων που μόνο εμείς μπορούμε να καταλάβουμε. Όπως το να σου σπάσει το νύχι και να μην έχεις μαζί τη λίμα σου (θα ήταν ψέμα αν μου έλεγες ότι δεν έχεις προσπαθήσει κρυφά να βρεις τη λύση με τα δόντια σου!). Ή να θέλεις να πιάσεις μια σφιχτή κοτσίδα και να μην έχεις το λαστιχάκι που θα κάνει ακριβώς τις περιφορές που πρέπει μέχρι να δημιουργηθεί ένα πολύ σφιχτό ponytail στην κορυφή του κεφαλιού σου ή χαμηλά στον αυχένα και που δεν θα πηγαίνει πουθενά.

Για την λίμα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Απλώς μην την ξεχνάς. Για το λαστιχάκι, όμως, η hair stylist Σοφία Νομικού έχει παρακάτω το τέλειο tip: πώς μπορείς να φτιάξεις μόνη σου το σωστό λαστιχάκι για το πιο σφιχτό ponytail που είχες ποτέ!

Πάρε ένα λαστιχάκι που θα βρεις στο σπίτι σου (μην τα πετάς ποτέ!) και πέρασε στις άκρες του δύο τσιμπιδάκια όπως βλέπεις εδώ.

Πιάσε το ponytail σου στο ύψος που θες.

Βάλε το ένα τσιμπιδάκι κάθετα στη βάση του ponytail.

Στριφογύρισε όσες φορές θέλεις μέχρι να γίνει το σφιχτό ponytail που επίσης θέλεις. Έπειτα, βάλε την άλλη άκρη του κάθετα μέσα στην βάση του ponytail. Έτοιμη!

Tip no 1: Για να καλύψεις το λαστιχάκι πιάσε μια λεπτή τούφα από την κάτω μεριά και φερ’την περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας. Έπειτα, σταθεροποίησέ την με ένα τσιμπιδάκι.

Tip no 2: Αν έχεις χοντρή τρίχα και πολλά μαλλιά πέρασε δύο λαστιχάκια αντί για ένα.

 

Read More

And More