Τι τύπο επιδερμίδας έχει η Rihanna; Η απάντηση που έδωσε θα σε εκπλήξει!

Οκτώ μήνες πριν, η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η… τετραπέρατη Rihanna για να υποδεχτεί την νέα χρονιά ήταν μια selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην οποία μάλιστα φαινόταν να έχει ένα σπυράκι. Από αυτή την no makeup και εσκεμμένα no perfect selfie ήταν ξεκάθαρο ότι η Rihanna κάτι ετοίμαζε.

Δύο μήνες πριν και η εταιρία Fenty Skin ήρθε στην ζωή και από ότι φαίνεται κερδίζει τις καρδιές όλων με την ίδια ευκολία που και τα Fenty Makeup μας έκαναν να τα αγαπήσουμε από την πρώτη στιγμή.

Η Rihanna, που πλέον ξέρει κάμποσα πράγματα για το skincare, έκανε μια συζήτηση για την αμερικάνικη Vogue μέσω skype με τον φίλο της A$AP Rocky όπου κλήθηκε να απαντήσει σε 15 ερωτήσεις. Μεταξύ των οποίων και στην ερώτηση “τι τύπο επιδερμίδας έχεις”.

Η ερώτηση είναι κλασική αλλά η απάντησή της Rihanna είναι κάτι που δεν περιμένεις να ακούσεις! “Ο τύπος της επιδερμίδας μου είναι τόσο περίπλοκος όσο είναι οι άντρες! ” είπε η Rihanna η οποία όταν έκανε αργότερα την ερώτηση στον φίλο της η απάντηση ήταν πως η επιδερμίδα του είναι… γοητευτική.

“Εύχομαι οι ηγέτες της βιομηχανίας της ομορφιάς να ήταν πιο πρωτοπόροι. Σε ότι έχει να κάνει με τον τόνο της επιδερμίδας ή τον τύπο της επιδερμίδας υπάρχουν ακόμη ένα σωρό κενά που πρέπει να συμπληρωθούν και ξέρουμε πολύ καλά πως μόνο όσοι έχουν βιώσει αυτά τα κενά στην δική τους καθημερινότητα μπορούν να προσφέρουν”, είπε και πρόσθεσε πως ως μαύρη γυναίκα που έχει αντιμετωπίσει αυτά τα κενά στο skincare από τις εταιρίες καλλυντικών δεν ήθελε να αφήσει έξω από το brand της τους επίσης παραμελημένους άντρες.

Δες την συζήτηση παρακάτω.

 

Read More

And More