Η makeup artist της Rihanna, Priscilla Ono, μας δίνει το tip για λάμψη και τον χειμώνα!

Από το καλοκαίρι μας λείπουν τα πάντα! Κυρίως αυτή η λάμψη της επιδερμίδας μας! Ευτυχώς, όμως, που αυτά τα κενά που αφήνει η κάθε εποχή στο πρόσωπό μας έρχονται να τα καλύψουν οι celebrity makeup artist και στην προκειμένη η Priscilla Ono.

Η Priscilla Ono είναι προσωπική makeup artist της Rihanna και global makeup artist των Fenty και μόλις μοιράστηκε ένα tip για λάμψη στο πρόσωπο. Ή, καλύτερα, δύο tip!

“Ένα από τα αγαπημένα μου beauty hacks είναι να αναμειγνύω με το foundation λίγη κρέμα ή λίγο λάδι προσώπου. Λατρεύω τα λάδια προσώπου και αυτές η μια- δύο σταγόνες που θα αναμείξεις με το makeup σου θα κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά!”. Και ένα δεύτερο trick αν θέλεις να πετύχεις πιο ελαφριά κάλυψη: “Αν θέλω κάτι πιο ανάλαφρο αναμειγνύω 50% primer και 50% foundation και είναι σαν να δημιουργώ την δική μου tinted ενυδατική. Βάζω το μείγμα σε όλο μου το πρόσωπο και μου δίνει ένα τέλειο, easy-wear αποτέλεσμα. Αυτό το tip το έχω κάνει και στην Rihanna αρκετές φορές!”. Το τελευταίο info από μόνο του είναι ένας πολύ καλός λόγος να το δοκιμάσουμε!

https://www.instagram.com/p/Bnuv0drn3j_/?utm_source=ig_embed

 

Read More

And More