Tips για επαγγελματικό styling μαλλιών στο σπίτι με το λάδι Kérastase Elixir Ultime! Από τον Γιώργο Σφακιανάκη, hair stylist των κομμωτηρίων Teo!

Βγαίνοντας από το κομμωτήριο όλες έχουμε υπέροχα, λαμπερά, λεία μαλλιά! Ειδικά, αν έχουμε ζήσει την μοναδική εμπειρία 24 καρατίων Kérastase Elixir Ultime (εδώ θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες!). Και όλες ευχόμαστε να μπορούσαμε να έχουμε έναν επαγγελματία hair stylist 24/7 για να παρατείνουμε για… πάντα αυτό το αποτέλεσμα! Good news! Τώρα μπορούμε! Ο Γιώργος Σφακιανάκης, hair stylist από τα κομμωτήρια Teo μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για επαγγελματικό styling στο σπίτι! Έχοντας πάντα “όπλο” μας το θρυλικό λάδι Kérastase Elixir Ultime!

– Τι πιστολάκι πρέπει να επιλέξουμε για το σπίτι μας;
Το καταλληλότερο πιστολάκι είναι αυτό που δεν επιτίθεται στην τρίχα. Τα επαγγελματικής χρήσης πιστολάκια είναι η καλύτερη επιλογή, γιατί η ρυθμιζόμενη λειτουργία τους μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε στέγνωμα έως ένα πολύ καλό και δυνατό styling.

– Ποια είναι η απόσταση που πρέπει να κρατάμε ανάμεσα στα μαλλιά και το πιστολάκι και γιατί το πιστολάκι δεν πρέπει να ακουμπάει στα μαλλιά;
Η απόσταση που πρέπει να έχουμε είναι 4 – 5 εκατοστά και όπως ξέρουμε όλοι, ότι μας καίει δεν το ακουμπάμε! Πετυχαίνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε αλλά και προστατεύουμε την φυσική υγρασία της τρίχας. Η ενυδάτωση είναι κομμάτι της τροφής των μαλλιών. Δεν πρέπει να την στερούμε.

– Οι γυναίκες με μακριά μήκη ή πολύ λεπτή τρίχα έχουν πρόβλημα με τα μπερδεμένα μαλλιά τους. Υπάρχει κάποιο τρικ για να ξεμπερδεύουν πιο εύκολα;
Η λύση είναι Elixir! Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το εργαλείο που θα μας καλύψει είναι το λάδι της Kérastase, το Elixir Ultime (βρες εδώ ποιο σου ταιριάζει). Η εφαρμογή του πριν το λούσιμο αφαιρεί κατάλοιπα και τα κάνει βελούδινα στο άγγιγμα.

– Ποιες είναι οι βασικές χτένες που πρέπει να έχουμε στο μπάνιο μας;
Αλλάξτε τον τρόπο που ξεμπερδεύεται ως τώρα τα μαλλιά σας και ξεκινήστε από κάτω προς τα πάνω. Οι καινούργιες βούρτσες Tangle Teezer που διατίθενται στα ΤΕΟ είναι οι πλέον κατάλληλες.
Tip: Βουρτσίστε πολύ καλά τα μαλλιά πριν κοιμηθείτε, όπως τον παλιό καλό καιρό!

– Μέχρι ποιο σημείο πρέπει να στεγνώνουμε τα μαλλιά μας; Αν τα αφήνουμε λίγο πιο νωπά βοηθάει στην ενυδάτωσή τους;
Στέγνωμα απαραίτητα στις ρίζες, κόντρα ή στην κατεύθυνσή τους. Διατηρείτε τις άκρες νωπές ή στεγνές ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Με την σειρά Elixir θα καταφέρετε να διατηρήσετε την υγεία των μαλλιών σας και αποκτήσετε την ποθητή λάμψη.

Read More

And More