Τις τεστάραμε! 5 ολοκαίνουργιες μάσκαρα για πραγματικά τεράστιες βλεφαρίδες!

Απεχθάνομαι τα κλισέ αλλά να κάτι που είναι πέρα για πέρα αληθινό και δεν θα μπορούσα να περιγράψω διαφορετικά: η μάσκαρα είναι το πιο σημαντικό όπλο μακιγιάζ. Και για να το διαπιστώσεις μπορείς να κάνεις και το εξής τεστ: κάνε ένα total makeup ή έστω βάλε ένα κόκκινο κραγιόν, κάνε skip τη μάσκαρα και βγες έξω. Όλοι θα σε ρωτάνε τι διαφορετικό έκανες! Λοιπόν, το διαφορετικό είναι ότι οι βλεφαρίδες σου είναι ανύπαρκτες και τα μάτια σου φαίνονται μικρά. Άρα, ναι, η μάσκαρα είναι το πιο σημαντικό προϊόν μακιγιάζ!

Αλλά τα πράγματα και πάλι δεν είναι τόσο απλά: μάσκαρα ναι, αλλά ποια; Είναι δεδομένο ότι δεν κάνουν όλες την ίδια δουλειά όπως είναι δεδομένο ότι από τα χέρια μας περνάνε δεκάδες προϊόντα την εβδομάδα και, μάντεψε! Δεκάδες μάσκαρα!

Τεστάραμε τις πιο πρόσφατες αφίξεις, λοιπόν, και καταλήξαμε ότι αυτές είναι οι αγαπημένες μας!

Go Big or Go Home, Kat Von D, Sephora. Για την πρώτη της μάσκαρα η Kat Von D δούλεψε εντατικά περίπου τρία χρόνια προκειμένου να φτάσει στο αποτέλεσμα που ήθελε, δηλαδή αυτό που βλέπεις εδώ. Η συσκευασία της μάσκαρα από μόνη της είναι… big ενώ το περιεχόμενό της εξασφαλίζει εξίσου big αποτέλεσμα! Μιλώντας για περιεχόμενο, λοιπόν, περιέχει έλαιο ηλίανθου αντί για κερί γεγονός που μεταφράζεται στο εξής απλό: θρέφει και φροντίζει τις βλεφαρίδες! Και κάτι τελευταίο: με ένα πέρασμα οι βλεφαρίδες μου έγιναν πολύ μεγάλες! Με ένα πέρασμα!

Pumped Up mascara, Scott Barnes, €28.00, www.makemeup.gr. Αυτός φαίνεται πως ήταν ο μήνας που πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι στον κόσμο της ομορφιάς έκαναν την πρώτη τους μάσκαρα. Ο Scott Barnes, προσωπικός makeup artist της Jennifer Lopez, είναι ένας από αυτούς. Περιέχει στη σύνθεσή του καστορέλαιο που όλοι ξέρουμε πόσο βοηθά τις βλεφαρίδες να δυναμώσουν ενώ το αποτέλεσμα είναι buildable που σημαίνει ότι το χτίζεις και το πας στα ύψη, ή καλύτερα, στους όγκους που θες!

Diorshow Pump N’ Volume HD, Dior. Αν έχεις δοκιμάσει την μάσκαρα του Dior θα ξέρεις πως από μόνη της είναι στη λίστα του top 5 γιατί σου εξασφαλίζει παραπάνω από το αποτέλεσμα που φαντάζεσαι. Η νέα μάσκαρα απογειώνει ακόμη περισσότερο της βλεφαρίδες σου και φυσικά χάρη στο “ελαστικό” σωληνάριο δεν πάει ίχνος προϊόντος χαμένο!

Drama Volume Volcanic Minerals, απόχρωση Emerald, Korres. Ο ορισμός των oversized βλεφαρίδων από ένα προϊόν που θα βρεις στο φαρμακείο και σου εμπνέει απίστευτη ασφάλεια! Για το καλοκαίρι η Korres κυκλοφορεί τη συγκεκριμένη μάσκαρα και σε emerald απόχρωση που είναι συλλεκτική, οπότε… run baby run!

  Velvet Look, Dust and Cream, €9.50. Το budget σου δεν πρέπει να σε περιορίζει από το αποτέλεσμα που θες! Η Velvet Look είναι μια μάσκαρα που αγαπήσαμε γιατί είναι value for money, γιατί δίνει όγκο στις βλεφαρίδες μας και γιατί τις διαχωρίζει. Τι άλλο;

 

Read More

And More