Το 2018 όλος ο beauty κόσμος θα μιλάει γι’αυτό το συστατικό! Σε ποια κρέμα θα το βρεις!

Όσο πλησιάζουμε στο 2018 τόσο πιο συχνά “πέφτω πάνω” σε άρθρα που προβλέπουν τις τάσεις στην ομορφιά για τη νέα χρονιά. Και πέρα από το μακιγιάζ και τα μαλλιά γίνεται αρκετή συζήτηση και για το skincare. Πιο συγκεκριμένα: για ένα μαγικό συστατικό- εκχύλισμα που υπόσχεται πως κάνει θαύματα στην επιδερμίδα.

Το πιο σημαντικό, όμως, σε όλα αυτά είναι πως προτού ξεκινήσει όλη αυτή η συζήτηση για το συγκεκριμένο συστατικό που θα σου αποκαλύψω asap ένας οίκος καλλυντικών το είχε ήδη συμπεριλάβει σε μια κρέμα που κάνει θαύματα.

Πρόκειται για το εκχύλισμα moringa το οποίο θα βρεις στην ΝΕΑ Συλλογή Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Collection της Estee Lauder που ξεκλειδώνει την δυνατότητα του δέρματος να είναι νεότερο!

Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Collection της Estee Lauder: ξεκλείδωσε τη νεότητα της επιδερμίδας σου!

Παρακάτω θα σου μιλήσω για δύο όρους τους οποίους στο μέλλον θα ακούς πολύ συχνά. Θυμήσου, ωστόσο, ότι έμαθες γι’αυτούς πρώτη φορά από την Estee Lauder.

NRF2: πρόκειται για πρωτεϊνη που βρίσκεται στο δέρμα μας και υποστηρίζει πολλαπλούς οδούς αντι-γήρανσης. Είναι γνωστή και ως “φύλακας νεότητας”. Καθώς το δέρμα γερνά, τα φυσικά επίπεδα και η δραστηριότητα της NRf2 μειώνονται, μειώνοντας έτσι και την φυσική δυνατότητα του δέρματος να αντισταθεί στις φθορές. Το αποτέλεσμα είναι
η ορατή γήρανση του δέρματος.

Moringa: το εκχύλισμα για το οποίο θα μιλάει όλος ο κόσμος της ομορφιάς τα επόμενα χρόνια. Προέρχεται δε, από το φυτό Moringa Oleifera που είναι γνωστό και ως “το δέντρο της ζωής”.

Κατανοώντας πως η νεανική δυνατότητα του δέρματος προέρχεται από το εσωτερικό του, η Estee Lauder έθεσε ως στόχο να ανακαλύψει ένα ’’κλειδί’’ έτσι ώστε να μπορέσει το δέρμα να ‘’ξεκλειδώσει’’ την φυσική δύναμή του. Σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης βιολόγο φυτών, Dr. Ilya Raskin του Πανεπιστημίου Rutgers University, USA, η έρευνα της Estee Lauder επεκτάθηκε στην έρευνα για τα οφέλη του φυτού Moringa. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι το εκχύλισμα αυτό είναι τελικά το κλεδί που “ξεκλειδώνει” τη νεότητα της επιδερμίδας μας. Το αποτέλεσμα είναι η επιδερμίδα να είναι εμφανώς πιο σφριγηλή, λαμπερή και το δέρμα να διατηρείται ενυδατωμένο ώστε να μπορεί να αντισταθεί στα σημάδια γήρανσης.

Η σειρά Revitalizing Supreme+ της Estee Lauder αποτελείται από κρέμα προσώπου και σε Light εκδοχή με πιο ανάλαφρη και oil-free υφή για τις λιπαρές επιδερμίδες, κρέμα απολέπισης και μια κρέμα ματιών σε μορφή balm που εκτός του ότι αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης σε βάθος χρόνου, βλέπεις στον καθρέφτη σου μια instant αντιμετώπιση των σημαδιών κόπωσης! Επιπλέον, η αντιοξειδωτική δράση της σειράς προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα ενώ, το oriental άρωμα κίτρου και λουλουδιών σου προσφέρει μια εμπειρία πολυτέλειας κατά την εφαρμογή. Εν ολίγοις, η καλύτερη beauty στιγμή της ημέρας σου είναι αυτή ακριβώς η στιγμή!

Kάθε νέα ημέρα είναι σαν μία λευκή σελίδα που μπορεί να ξεκλειδώσει τη δυνατότητα που έχεις μέσα σου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Εκμεταλλεύσου την!

Last but not least: απόκτησε τη σειρά Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Collection αλλά και κάθε αγαπημένο σου προϊόν Estee Lauder με ένα κλικ εδώ, στο official eshop της εταιρίας.