Το αγαπημένο brand των δερματολόγων μόλις απέκτησε τρεις νέες σειρές που θέλουμε!

Η μεγαλύτερη τάση αυτή τη στιγμή στην ομορφιά είναι το skincare και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά από οοοοοολα αυτά τα άρθρα οι γυναίκες κάνουν (επιτέλους!) focus στο να διορθώνουν πράγματα μέσω του skincare παρά να καμουφλάρουν με το μακιγιάζ.

Όμως, υπάρχει ένα skincare brand που όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει εμάς και την επιδερμίδα μας και πρόκειται για το no1 skincare brand που συνιστούν οι δερματολόγοι. Ο λόγος για την Neutrogena η οποία μόλις απέκτησε τρεις ολοκαίνουργιες σειρές που στηρίζουν τις συνθέσεις της στα πιο πολυσυζητημένα αυτή τη στιγμή δραστικά συστατικά και πιο συγκεκριμένα το υαλουρονικό και το γλυκολικό οξύ. Οι σειρές είναι στο σύνολό τους τρεις και παρακάτω οι συστάσεις αναλυτικά.

Νέα σειρά Hydro Boost® με υαλουρονικό οξύ

Η Neutrogena® αναγνωρίζει ότι η ενυδάτωση είναι βασική προϋπόθεση για την υγιή όψη της επιδερμίδας. Για τον λόγο αυτό, δημιούργησε τη σειρά Hydro Boost®, με την τεχνολογία Hyaluronic Gel Matrix, μια μοναδική καινοτομία από την Ασία, που ενυδατώνει και επανορθώνει την επιδερμίδα άμεσα, από μέσα προς τα έξω και το αντίστροφο.
Εξασφάλισε την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματός σου με μόλις 4 εύκολα και αποτελεσματικά βήματα!
1. Προετοίμασε την επιδερμίδα σου με το νερό καθαρισμού Hydro Boost® Micellar
2. Ενίσχυσε την ενυδάτωσή σου με τον ενυδατικό ορό Hydro Boost®
3. Φρόντισε την επιδερμίδα σου με την ενυδατική κρέμα Hydro Boost® για όλους τους τύπους δέρματος, σε δύο επιλογές: cream gel για κανονική/ξηρή επιδερμίδα και water gel για κανονική/μικτή επιδερμίδα
4. Εξασφάλισε ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα με την ενυδατική κρέμα ματιών Hydro Boost®

Νέα σειρά Skin Detox 100% κατά των ρύπων

Η λύση για την καταπολέμηση των τοξινών και των ρύπων βρίσκεται στον σωστό καθαρισμό και την αποτοξίνωση της επιδερμίδας, με τα κατάλληλα προϊόντα. Η νέα σειρά Neutrogena® Skin Detox βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη χαμένη της λάμψη, χωρίς να την ξηραίνει.
Φρόντισε την καθημερινή αποτοξίνωση της επιδερμίδας σου με τη σειρά Neutrogena® Skin Detox με γλυκολικό οξύ, με 4 απλά και εύκολα βήματα!
1. Προετοίμασε το δέρμα σου με το νερό καθαρισμού Detox Micellar Water
2. Κάνε απολέπιση προσώπου με το Detox Scrub
3. Κάνε βαθύ καθαρισμό προσώπου με τη Detox μάσκα 2 σε 1
4. Ενυδάτωσε & προστατεύστε την επιδερμίδα σας με τη Detox ενυδατική κρέμα προσώπου

Μάσκες προσώπου

 Οι γρήγοροι και έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας απαιτούν ευκολία & άμεση αποτελεσματικότητα στην περιποίηση προσώπου. Η Neutrogena® αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και καινοτομεί δημιουργώντας δύο νέους τύπους μασκών, οι οποίες προσφέρουν, σε μόλις 15 λεπτά, όλα τα ευεργετικά οφέλη μιας συσκευασίας συμπυκνωμένου ενυδατικού ορού 30ml.
Οι νέες μάσκες της Neutrogena® σε δύο τύπους, μάσκες υδρογέλης και μάσκες σε μορφή κρέμας, φέρνουν ορατά αποτελέσματα στην όψη της επιδερμίδας:
– Οι μάσκες υδρογέλης περιέχουν 50% περισσότερα συστατικά σε σχέση με τις συνήθεις μάσκες (χαρτιού ή βαμβακιού). Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους αγκαλιάζει τις γωνίες του προσώπου, ενυδατώνει κι ανανεώνει την επιδερμίδα μετά από μια κουραστική μέρα ή όταν αυτή χρειάζεται ένα extra boost ενυδάτωσης.
– Οι μάσκες σε μορφή κρέμας αφήνουν στην επιδερμίδα άμεσα μία αίσθηση απαλότητας & σφριγηλότητας! Είναι ιδανικές για χρήση over-night & multi-masking.

Βρες τη… σειρά σου!

 

Read More

And More