Το απόλυτο αλφαβητάρι της ομορφιάς σου! Δες όλα τα tips!

Τα μαθήματα ομορφιάς συνεχίζονται με νέα γράμματα να προστίθενται στο αλφαβητάρι μας. Ανακάλυψέ τα από το Λ έως το Ο!

Λ, λιποσώματα: είναι μικροσκοπικά σφαιρίδια τα οποία λόγω μεγέθους εισχωρούν σε βάθος στο δέρμα διοχετεύοντάς το με πολύτιμα ενεργά συστατικά.
Αν θέλεις να διαθέσεις πραγματικά πολλά χρήματα δοκίμασε την Cellular Cream Platinum Rare της La Prairie που περιέχει μεταξύ άλλων σύμπλεγμα μικροσωμάτων καρνοσίνης που “ηρεμεί” τις ρυτίδες και απαλύνει το δέρμα αλλά και αρνητικά φορτισμένη πλατίνα που θρέφει, ενυδατώνει και προστατεύει το πρόσωπο.
Τιμή: 584 ευρώ/30ml

Μ, μικροδερμοαπόξεση: “είναι μια μέθοδος μηχανικού peeling κατά την οποία με ένα ειδικό ακροφύσιο, «πετάμε» μικροκρυστάλους στο δέρμα, με μεγάλη ταχύτητα και με ένταση που ποικίλει ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητα του δέρματος. Στόχος της συγκεκριμένης θεραπείας είναι η με μηχανικό τρόπο απομάκρυνση των βλαβών από το δέρμα” μας εξηγεί η Δρ. Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου του επιστημονικού κέντρου Medi Laser Clinic. Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα απαλλαγμένη από πανάδες, κηλίδες και δυσχρωμίες που είναι ιδιαίτερα έντονες μετά την καθημερινή έκθεσή μας στον ήλιο τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ν, νερό: από τους βασικότερους παράγοντες διατήρησης της λαμπερής και νεανικής όψης της επιδερμίδας, αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι τουλάχιστον το 60% του οργανισμού μας αποτελείται από νερό. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να καταναλώνεις καθημερινά 8 ποτήρια νερού και να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου με μια ενυδατική κρέμα.
Σου προτείνουμε την ενυδατική κρέμα LRP Hydraphase intense (€19.85) της La Roche Posay.

Ξ, ξηρή επιδερμίδα. Όταν διαταράσσεται το το υδρολιπιδικό φιλμ του δέρματος, η ικανότητά του να συγκρατεί την απαιτούμενη ποσότητα λιπιδίων μειώνεται αισθητά με αποτέλεσμα να εμφανίζει συμπτώματα ξηρότητας. Με το πέρασμα των χρόνων η ξηρή επιδερμίδα γίνεται λεπτότερη και εμφανίζονται πιο έντονα τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, κυρίως στην εξωτερική γωνία των ματιών και στην περιοχή του άνω χείλους. Σε περίπτωση που επιδερμίδα σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία, επίλεξε ένα προϊόν καθαρισμού πλούσιο σε ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά με ουδέτερο PH, τονίζει η αισθητικός Μαρία Σταυριανού.
Ο, οιστρογόνα: θηλυκή ορμόνη η οποία μειώνεται με την πάροδο των χρόνων επηρεάζοντας την ενυδάτωση και την σφριγηλότητα του προσώπου. Τα αντισυλληπτικά χάπια βοηθούν στην αύξηση των οιστρογόνων, ωστόσο η λήψη τους πρέπει να γίνεται αυστηρά και μόνο κατόπιν ιατρικής συνταγής. Μια πολύ καλή εναλλακτική είναι η χρήση ενός ορού που περιέχει στη σύνθεσή του οιστρογόνα.

Read More

And More