Το beauty rituals της Emma Roberts είναι ότι πιο χαλαρωτικό έχουμε ακούσει!

Η καραντίνα των προηγούμενων μηνών μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι στην ζωή αυτά που μετράνε είναι εντελώς διαφορετικά από όλα όσα νομίζαμε μέχρι στιγμής. Τους προηγούμενους μήνες, λοιπόν, γυμναστήκαμε από το σπίτι, ανακαλύψαμε πόσο σημαντικό είναι τρεφόμαστε σωστά, απολαύσαμε μερικά χαλαρωτικά αφρόλουτρα.

Και αν δεν έκανες τίποτα από αυτά μέχρι στιγμής, καιρός να τα βάλεις στη ζωή σου γιατί σκέψου και το εξής: αν χαλάρωσες και μόνο που διάβασες τις παραπάνω προτάσεις, σκέψου τι θα συμβεί αν τις υιοθετήσεις κιόλας. Και αν τα δικά μας λόγια δεν είναι πειστικά, θα σε πείσουν σίγουρα όλα όσα είπε η Emma Roberts στην συνέντευξή της στην αμερικάνικη Vogue.

@emmaroberts

To βραδινό skincare routine της

“Τελευταία κάνω πολύ double cleansing το βράδυ, κάτι που δεν έκανα πριν και η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνω πολύ. Χρησιμοποιώ το Cleansing Balm της Georgia Louise και μετά το PH Perfecting Wash επίσης της Georgia Louise. Έπειτα, βάζω το serum της Dr Barbara Sturm- είτε το Anti-Aging είτε το υαλουρονικό. Και τα δύο είναι εξαιρετικά για ενυδάτωση, το οποίο είναι κάτι που θέλω στο skincare μου. Έπειτα, θα βάλω μια κρέμα είτε την Drunk Elephant είτε την La Mer και επίσης αγαπώ την κρέμα ματιών Drunk Elephant Vitamin C Eye Cream. Βλέπω πολύ μεγάλη διαφορά όταν την χρησιμοποιώ”.

Η αγαπημένη της θεραπεία προσώπου

“Μου αρέσουν πολύ οι θεραπείες και τα μασάζ προσώπου. Στην Νέα Υόρκη επισκέπτομαι συχνά την Tracie Martyn- όταν φεύγεις από το ινστιτούτο της μοιάζεις σαν να έχεις γυρίσει μόλις από διακοπές. Όταν είμαι στο LA αγαπώ την Biba- είναι συγκλονιστική και την επισκέπτομαι από τότε που ήμουν έφηβη. Τελευταία, έχω αρχίσει να παρακολουθιώ και την Georgia Louise η οποία χρησιμοποιεί εντατικά Gua Sha, αυτό το εργαλείο από ροζ χαλαζία, που αγαπώ! Το χρησιμοποιούσα κατά την διάρκεια της καραντίνας και ήταν απολαυστικό κατά την διάρκεια του βραδινού μου beauty routine”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

My gorgeous client and friend @karliekloss uses my Lift & Sculpt Butterfly Stone to de-puff and boost circulation right before a shoot✨When used regularly the stone will help to drain puffiness and toxins, contour the face and help smooth fine lines and wrinkles…need I say more?!💁🏻‍♀️🦋 Head to www.georgialouise.com to shop🛍 and don’t forget to use the code: SPECIAL for 15% off one of Karlie’s favorite tools – the Lift + Sculpt Butterfly Stone and all Georgia Louise Skincare until July 31st 🦋💕#georgialouisesk #guasha #liftandsculpt #lymphaticdrainage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia Louise (@georgialouisesk) στις

Wellness rituals

“Κατά την διάρκεια της καραντίνας έκανα online μαθήματα γιόγκα. Με βοήθησαν πάρα πολύ! Επίσης, το ίδιο διάστημα έκανα και πολλά sound baths. Ακολούθησα το Sacred Light Healing στο instagram (εδώ), το κάνουν online και είναι πραγματικά υπέροχα! Πάντα είχα στην ζωή μου λίγο παραπάνω το wellness στοιχείο. Αυτό που κάνω πολύ συχνά είναι να κλείνω ή να βάζω στην άκρη τις ηλεκτρονικές συσκευές και τα κινητά μου και να δίνω προτεραιότητα στην χαλάρωσή μου κάνοντας ένα αφρόλουτρο και διαβάζοντας το βιβλίο μου!”

Τι είναι τα sound baths; Κάτι που μας έκανε εντύπωση, εξετάζουμε και σύντομα θα επανέλθουμε με όλες τις λεπτομέρειες!

 

Read More

And More