Το Chloe είναι το αγαπημένο σου άρωμα; Σου έχουμε νέο!

Οι Γαλλίδες λένε: μέχρι τα 18 σου πρέπει να έχεις βρει το signature άρωμά σου και να το φοράς για τα επόμενα 18 χρόνια (ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων!). Και χάρη στο Chloe αυτό είναι κάτι που έχω καταφέρει να κάνω πράξη (εντάξει, όχι ακριβώς από τα 18 (εξάλλου, όπως σου είπα, δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ότι αυτό ακριβώς έχουν πει οι Γαλλίδες!).

Και ξέρω ότι το Chloe δεν είναι μόνο το δικό μου signature άρωμα και πως είμαστε πολλές αυτές που αγαπάμε αυτή τη… πουδρένια μυρωδιά που γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου. Τόσο που μοιάζει να μην φοράς καν άρωμα!

Το νέο σχετικά με το Chloe είναι ότι μόλις απέκτησε ένα ολοκαίνουριο spokesperson. Ένα-καθόλου-τυχαίο-ολοκαίνουριο-spokesperson: την Dree Hamingway!

Σου μεταφέρω το Δελτίο Τύπου όπως ακριβώς έφτασε στο mail μου!

Η διεθνούς φήμης ηθοποιός και μοντέλο, ενσαρκώνει τέλεια τις οικουμενικές αξίες του οίκου μόδας Chloé: μοντέρνα διάθεση, φυσική θηλυκότητα, ελεύθερο πνεύμα και ανεξαρτησία. Ο οίκος αποπνέει μια μοναδική αίσθηση κομψότητας και διαθέτει έναν αστικό χαρακτήρα που του χαρίζουν παγκόσμια αναγνώριση και επιδοκιμασία.

Με σπουδές στη Σεξπηρική σχολή υποκριτικής RADA, Royal Academy of Dramatic Art, στο Λονδίνο, η Dree Hemingway είχε τον πρώτο σημαντικό της ρόλο στο έργο Starlet (2012), συνεχίζοντας στα Nous York και Someday This Pain Will Be Useful to You. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας People Garden’s της Nadia Litz, ενώ οι νέες ταινίες στις οποίες συμμετέχει, While We’re Young του Noah Baumbach και Happy People του Logan Sandler αναμένονται σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα είμαι το νέο πρόσωπο για το άρωμα Chloé. Πρόκειται για μια μάρκα που αποτελεί μέρος της ζωής μου εδώ και αρκετό καιρό. Μου ξυπνάει πολλές προσωπικές αναμνήσεις. Ανυπομονώ να συνεχίσω τη συνεργασία μου με τον οίκο Chloé, στον κόσμο των αρωμάτων αυτή τη φορά», δηλώνει η Dree Hemingway.

Η Dree Hemingway περπάτησε πρόσφατα στην πασαρέλα του οίκου Chloé, το Μάρτιο του 2015 στο Παρίσι. «Ενσαρκώνει τέλεια το νεανικό πνεύμα και τη νοοτροπία του οίκου Chloé. Η λαμπερή της προσωπικότητα και ομορφιά εκφράζουν όλα εκείνα τα στοιχεία που ήθελα να εμπνέει το άρωμα. Διαθέτει μια απίστευτη ικανότητα να εμφανίζεται κομψή και παράλληλα φυσική και αυθόρμητη, στοιχείο που το βρίσκω μοντέρνο και χαριτωμένο», δηλώνει η Clare Waight Keller, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Chloé.

«Το άρωμα λανσαρίστηκε πριν από 7 χρόνια και κατάφερε αμέσως να εκφράσει την καρδιά του κοριτσιού Chloé, κερδίζοντας τη θέση του ανάμεσα στις πιο ιστορικές δημιουργίες του οίκου, μαζί με ρούχα πρετ-α-πορτέ, τσάντες, παπούτσια και γυαλιά ηλίου. Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την Coty και να καλωσορίζουμε την Dree στην οικογένεια Chloé», προσθέτει ο Geoffroy de la Bourdonnaye, Πρόεδρος του οίκου Chloé.

«Στη διάρκεια 7 ετών συνεχιζόμενης επιτυχίας, δημιουργήσαμε όμορφες και εμβληματικές διαφημιστικές καμπάνιες για τα αρώματα, που σκιαγραφούν το κορίτσι Chloé, δίνοντας μια σύγχρονη εκδοχή της θηλυκότητας. Σήμερα, μέσα από την εμπνευσμένη προσωπικότητα της Dree, απευθυνόμαστε σε εκατομμύρια οπαδούς της μάρκας Chloé σε κάθε γωνιά του κόσμου», δήλωσε ο Steve Mormoris, Chief Marketing Officer Fragrances Coty.

Read More

And More